Bine, în sondaj e vorba și de gazele de șist dar acolo, după cum se știe, nu am o opinie formată, așa că prefer să nu mă amestec până când nu mă lămuresc.

În fine. Ideea e alta. Cetățenii români sunt pro sau contra Roșia?
Zilele astea am tot fost spamat de o mizerie pe facebook, vino să salvăm Roșia Montană, că vai și au și ah. Atâta agitație, de aveai impresia că toată lumea e prinsă de febra salvării, ba chiar am văzut și un alpinist care salva Roșia, de pe undeva de pe un munte, unde avea wi-fi.

De fapt, agitația e făcută de un script. Care trimite mizeria aia către sute de mii de conturi. Mai un share, mai o citare, pac, e plin facebookul de revoltați.

Din păcate pentru cauză, 1 septembrie a venit și a trecut, în mod real s-a strâns un număr atât de insignifiant de oameni, încât nici măcar cioclii de la realitatea, rtv sau hoțnewz nu au fost atrași. Pentru că, SURPRIZĂ, de fapt românii, în ansamblul lor, sunt pro minerit la roșia.

Vai, e un miracol. Nu, nu e un miracol. Din păcate, opinia publică e făcută din cei care sunt vocali și scandalagii. Nu din cei care au probleme, au treabă, au de muncă. Trompetele sunt cele care își asumă opinia pentru toți. De aceea e nevoie și de cei ca mine, care să contracareze mizeriile astea.

ASTA e de fapt vocea oamenilor, nu scripturile de pe internet: