Iarăși au murit oameni, de data asta la Barcelona. Toți liderii europeni, inclusiv impotenții lideri UE, s-au solidarizat cu victimele, Johannis a condamnat, Tudose a zis că urmărește cu atenție, totul e ok, s-a rezolvat problema.

De fapt, problema e acolo și mocnește neîncetat. Nimeni, nicio autoritate, niciun stat, UE, NIMENI nu face vreo mișcare în direcția asigurării siguranței cetățeanului. Nimic, totul merge înainte cum s-a stabilit.

Și știți ce se întâmplă. Se duce pe penis ideea de UE. Pentru că toți cei ai căror conducători se baricadează în interiorul granițelor, gen Ungaria, vor răsufla ușurați și vor zice Uite ce bine e la noi, nu avem atentate. Iar cei ce au pierdut rude în atentate vor cere și ei garduri.

Astfel, ne vom duce dracului ca uniune. Pentru că nimeni nu are coaiele să impună un control drastic la accesul musulmanilor imigranți în Europa. Pentru că, nu-i așa, drepturile omului.
Pentru că eu pot să fiu căutat și în cur, LA PROPRIU, dacă vreau să intru în state. Trebuie să aduc acte cu care să dovedesc că nu vreau să rămân acolo, diplome de studii, toate căcaturile posibile. La musulmanii care intră în UE este A, ești un potențial terorist? Intră, tovarășe, ia de aici ajutoare de mii de euro și dreptul de a-ți chema familia extinsă.

Iar terorismul câștigă. Încet, ușor, an de an, obiectivul de a distruge ideea unui stat mare în granițele europei, este atins. Iar noi ne uităm și aplaudăm, placizi și docili.