Acesta este un comentariu de la postul cu INOCENŢA.

PRiSON a spus pe 3 June 2008, e

@ Maddy: primele 3 sigur nu au silicon.. oricum e irelevant; zic asta pt ca am o dilema: sunt acei oameni, mai ales din randul femeilor, care considera siliconul purtat in “suflet” de respectivele persoane ca nu e nimic avantajos, ca e ceva artificial si ca pers. respectiva deodata nu mai merita atentie. Mie unul mi se pare o prostie: ce treaba are faptul ca ea are sanii mari de la silicon sau de la natura? ce ma intereseaza pe mine asta? sau de ce ar conta, in fond? Mi se pare ipocrizie, deoarece atata vreme cat tu ca femeie iti vopsesti parul (artificial), unghiile (artificial), fond de ten pt culoare (artificial), ruj (artificial), machiaj in general eventual lentile de contact s.a.m.d.- nu vad cu ce ar diferi implantul ala fata de restul… Doar pt ca e ceva mai nou aparut si este automat supus judecatii si denigarii?
Tot timpul ai sa auzi: ee asta are silicon..ee..asta nu e naturala.. etc..
SO WHAT??? ce., unghiile astea sunt ele rosii sau buzele, sau culoarea pileii de pe fata? Siliconul este o modalitate de a arata mai bine la fel ca si vopseaua de par; atata vreme cat este folosit cu bun simt.
E adevarat toti am vrea sa fie natural totul dar daca nu se poate..

Recunosc sincer, niciodată nu mi-am pus problema astfel. Şi eu, ca toată lumea, dealtfel, am râs de strădaniile femeilor de aşi implanta pungi cu sare în sâni, botox în boticuri şi alte substanţe de acest gen.
Astfel ajung să remarc că e util să faci parte dintr-o comunitate cum e cea de pe arhiblog.

Serios, doamnelor, domnişoarelor şi babelor, care râdeţi de cele care îşi bagă silicon, cu ce sunteţi voi mai bune? Şi voi încercaţi non stop să vă camuflaţi adevăratul aspect fizic, prin tot felul de machiaje, bureţi în sutiene, bugi cu ridicătoare de fund, tocuri de 30 de centimetri şi tot aşa.

De ce aţi fi voi superioare celor care aleg o formă directă şi definitivă de îmbunătăţire a aspectului fizic?