Citeam ieri la Vali despre cum un site de spam al unei foste (și actuale?)slugi de ale lui Voiculescu a trecut și el să fie reprezentat de mizerie ăla de Stanca, care scrie un comunicat despre cum calitate, și situri spam, uitând că el, băiatul lui Vântu, fix asta făcea până să prindă gălușca cu Ronewmedia, situri de spam, efectiv indexa toate cuvintele din alfabet pe jegurile numite situri pe care apoi le vindea premium agențiilor cu care era prieten. Știu, poți șterge rezultatele din google, dar nu și memoria efectivă.

Așa e, bă băieți, numai calitate vrem, peste tot quality, presă quality, evenimente quality, totul quality.
După care avem de astea:

Să îmi spuneți și mie unde e exact qualityul aici. CE I-AU FĂCUT DUPĂ ACEEA! Vă puteți imagina ochii holbați, gura plină de salivă a editorului care scrie mizeriile alea, ușor excitat, cu o mică umflătură în pantaloni, gândindu-se la ce i-ar fi putut face fetei?

QUALITY!
Problema e că nu avem quality nimic și nici nu vom avea, cât timp quality-ul e clamat de aceleași gunoaie care au poluat internetul în ultimii 10 ani și l-au jefuit la sânge, iar acum doar se reorientează, că s-au schimbat puțin vânturile. Și cu atât mai mult nu o să avem quality când situl unei televiziuni care, cică, se respectă, are știri pe care le-ar invidia și Cancan.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.