Practic, se pare că lupta, cel puțin pentru pesedei și penelei va fi pe tema faptului că Nicușor blochează PUZ-urile semnate la grămadă de Firea, în ultimele săptămâni de viață la primărie, atunci când a cumpărat zeci de tocătoare de hârtie, ca să își șteargă urmele, prin urmare, iată, blochează dezvoltarea Bucureștiului, deci ce nenorocit.

Problema, din punctul meu de vedere, este că niciun locuitor normal al Bucureștiului nu își dorește și mai multe blocuri îndesate prin parcuri, lipite unele de altele, fără parcări, fără acces, fără existența școlilor și grădinițelor, adică o îngroșare și mai mare a traficului, a aglomerației în școli, încă niște mii de mămici care blochează prima bandă ca să își lase odoarele, încă niște sute de oameni care aglomerează camerele de la urgențele spitalelor din zonă and so on.

Așa că nu știu dacă asta este calea de urmat. Poate e mai bine să se bată iarăși câmpii despre cum trebuia să aducă căldură și apă caldă după ce panarama distrusese și băgase în faliment tot, să discutăm iarăși despre Cișmigiu, despre cum nu avem și noi niște festivaluri frumoase și niște bani futuți de ARCUB pentru clienții de casă ai PSD, chestiile astea care prind la oameni.

Pentru că, pe bază de dezvoltare de asta, puțin probabil să succes.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.