Se pare că ieri, Crin a rămas în tăriceanul gol-goluț. Pentru că fostul premier motociclist, director la APIA și deținător de reprezentanță Citroen, a realizat că el e de fapt urmașul lui Maniu și Brătianu și a înființat PRL, Partidul Reformator Liberal. Prin urmare, ce iei pe MRL dai pe PRL.

Problema e că suntem mulți care ne aducem aminte de cât de bun a fost Tăriceanu ca premier. Cum și-a făcut proaspăta soție notar, pentru ca acel notar să parafeze, pentru milioane de euri, tranzacția Ford de la Craiova. Cum a băgat taxa auto, ca să protejeze interesele Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile, al cărei președinte era. Și ale Citroen, a cărei reprezentață o deținea. Cum în perioada de maximă bulă economică, românia nu a avut creștere economică, dimpotrivă. Cum, la apariția crizei, declara, alături de trăienel băsescu, că românia va fi evitată de criză, pentru că e o piață atipică.

Și multe altele.
Așa că, domnu’ Tăriceanu, nu mai bine vă mai însurați dumneavoastră cu cineva, ca să vă consumați energia și ne lăsați pe noi, ăștia amărâții, în plata domnului?