În ultima perioadă, s-a făcut un facelift la unpol.ro, facelift care vine și cu niște reguli noi, din cauza, desigur, a interesanților de vânzători.

– Cine este suficient de fraier încât să contacteze un vânzător în afara sitului, după care să vină să ceară banii de la unpol, pentru că a fost păcălit de un vânzător de pe unpol, este rugat să o caute pe genitoarea personală, să o roage să se deschidă larg, după care să se introducă înăuntru, foarte adânc.

– Toți cei ce pun în vânzare likeuri, shareuri afisari, vizionari etc, ORICE, trebuie sa precizeze că e posibil ca acele likeuri/shareuri etc să dispară după o perioadă. Dacă această precizare nu apare în textul ciubucului, anunțul este șters, fără discuție.

– Perioada de retragere a banilor, după adunarea a 3 ciubucuri, va fi setată la minim 7 zile. Pentru că, așa cum am enunțat mai sus, se vând likeuri, likeurile dispar, după care unpol.ro plătește daune în locul vânzătorului.

– Dacă nu te loghezi timp de 30 de zile, ciubucurile îți vor fi retrase de pe site, nu mai vrem să existe oameni care cumpără un ciubuc și nu le mai răspunde nimeni, pentru că ai decis să pleci în papua noua guinee și te întorci tu. Cândva.

Cam atât, cred.
Happy ciubucking, a venit toamna, începe din nou lecția de afacereză.
Iar ca idee, încercați să fiți un pic mai inventivi, oameni buni. E suprasaturație de vând likeuri și afișări pe youtube, îți setez wordpress, îți instalez pluginuri, te învăț google analytics.

FFS, asta e toată imaginația voastră?