Având în vedere unele manifestări din ultima vreme, s-a instituit o nouă regulă, pe care echipa de la unpol.ro vă roagă să o rețineți și să o puneți în aplicare.

Dacă după 30 de zile de la achiziționarea unui ciubuc, vânzătorul încă nu a dat nici un semn de viață, contul să va fi șters iar userul de paypal va fi banat definitiv.

Seriozitatea în rromânia e o floare rară, care crește pe câmpii pline de pungi de plastic.

În altă ordine de idei, vă mai aduc aminte, încă o dată, că descrierea ciubucului este de fapt actul de vânzare în sine, cu cât îl descrii mai bine și mai coerent, cu atât mai ușor vei vinde ceva, deasemenea, fotografiile iarăși sunt esențiale.
Cât despre gramatică…

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Arhi, când veți rezolva problema de design de la unpol? Am mai raportat-o acum vreo jumătate de an. Daca adaugă o poza, e ok sa se vadă thumbnail pe listarea anunturilor. Dar daca te duci pe single post, o sa vezi poza mare si poza mica. Aiurea. Un sistem de mesajele, pe când? Poate avem si noobi care vând un produs / serviciu bun dar descriu ca maimutele. Atunci ar fi legit sa pot sa ii dau mesaj (care oricum l-ati vedea si voi), in care sa nu pot scrie nr de tel , email, paypal etc (in felul asta ar exista riscul tranzactionarii in afara unpol.ro).

  0

  • #2

   its out of my hands:)) nu mai sunt acționar majoritar

   0

  • #3

   Din câte văd, sunt unii care ŞI scriu ca maimuţele. Maimuţe romgleze, desigur, specie din ce în ce mai întâlnită. Pe când un sistem care să-i dea deoparte pe ăştia care se consideră că sunt mai preţioşi dacă asasinează limba română?

   0

  • #4

   I-ti fak tema la libma romana pntru un puol.

   0

 2. #5

  Corectitudine?… in tara care da cele mai multe tepe pe www. din lume? … unde R-Valcea e numita Hacker ville.

  0

  • #6

   Si cum vrei sa faci diferenta ?

   0

  • #7

   mai gandeste-te….eu inca n-am auzit de nigerieni pacaliti de romani, dar invers sunt o gramada…

   0

 3. #8

  si 30 zile e inca mult, desi cred ca numarul actual de utilizatori nu permite o regula mai drastica de atat.
  anyway, definitely an improvement!

  0

 4. #9

  Gramatica nu mai există. Iar dacă vrei să faci uz de ea, devii duşman. Să nu exagerăm. Altfel, nu mă miră că jegurile de rromâni încearcă să şmenărească şi 20 de lei. E în sângele lor de mizerii umane să facă asta. Ban, la revedere, drum bun. Numai RRomânia vrea să le ofere drepturi, nu este cazul să facem şi noi asta în casele noastre.

  0

  • #10

   Gramatica e doar un mit. Chiar aseara s-a suparat un gibon mioritic pentru ca i-am spus ca intre subiect si predicat n-are loc virgula. :))

   0

  • #11

   “Jegurile de rromâni”? Bine tu bozgore!

   0

 5. #12

  Un sistem de rating sau numarul de vanzari efectuate ar rezolva usor problema celor care au alte intentii.

  0

 6. #13

  Si 2. ca am uitat, stiu ca am si eu cont pe acolo, nu stiu prea bine ce vand, daca vin bani in paypal ma prind eu de unde au venit si trec pe site sa onorez dar altfel sper ca-mi da sistemul un mail ceva, sa nu ma trezesc banat asa din senin.

  0

 7. #14

  Comertul de like-uri, vizite, afisari etc e in floare. Munceste romanul de rupe!

  0

 8. #15

  proba de microfon robas
  la mama garnier barbie moara mama mr juva java

  0

 9. #16

  Bai cate oferte de spam sunt pe un pol. Zici ca e bursa spamului…

  0

 10. #17

  Dacă tot ai pomenit de gramatică, poate se poate face ceva ca site-ul să permită și diacritice la schimbul de mesaje între utilizatori.

  Zic și eu.

  0