Știți ce nu înțeleg eu, de fapt, din chestiile astea? Nu faptul că medicii și asistentele sunt niște scârbe, dacă avea 100 de lei deasupra capului îl ajutau instant. Nu, nu asta.

Nu înțeleg de ce untermenschii ăștia încă lucrează în sistem, de fiecare dată. Sunt amendați, avertizați, mustrați părintește, trași de urechi, discutați în consilii medicale, dar niciodată concediați.

Și aici, de fapt, ar trebui să lucreze guvernul și Vlad Voiculescu, inexistentul ministru al sănătății, cel care nu iese la rampă nicicum, pentru că situația e de căcat și nu vrea să aibă viitorul afectat.

La responsabilizarea angajaților statului. Ei știu că, după legea actuală, efectiv nu poți da afară un angajat de la stat, chiar și dacă nu e membru de sindicat. Legea e împotrivă, pentru că, vezi tu, postul e ocupat prin concurs, deci omul a demonstrat că e bun, recte aia e. Lege făcută pentru pile și relații, evident.

Vreți profesionalizare, domnu’ Vlad? Dați afară lichele.

www.facebook.com/madalina.temelie/posts/5125313677541474

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.