Aveți în imagine opera tovarășului deputat USR Tudor Pop. Care a decis el că lor nu le mai fac agenda alegătorii, fraierii ăia care i-au ales ca să le reprezinte interesele și AGENDA, nu, tati, ei își fac propria agendă, da?

Bine, între timp, domnul deputat USR Tudor Pop a realizat că e un **** și, bărbătește, a șters postul, iar acum defechează pe el scuze despre cum s-a înțeles greșit ce a spus, nu asta era problema.

Dacă nu știți despre ce e vorba, băieții ăștia simpatici de la USR, pentru care ne-am cărat noi la secțiile de votare, pentru care oameni au stat la coadă 10 ore să îi voteze, pentru care unii dintre noi au scris din greu, încercând să îi scoată în față, deși, maniheistic vorbind, sunt niște geekși ****, au decis ca prima lor mișcare după câștigarea alegerilor europarlamentare trebuie să fie un scandal intens despre cum vor să promoveze o lege care să interzică complet fumatul, gen țigări electronice și ce rahat se mai vinde pe piață.

Problema e că noi, fraierii ăia care am votat pe bază de Muie Dragnea, că altă platformă nu era, am fi vrut să știm ce se întâmplă de acum încolo. Am fi vrut să vedem un viitor program de guvernare, o schiță detaliată a ce se va întâmpla după preluarea puterii, la urma urmei, o freacă în opoziție cu Muie Dragnea de câțiva ani, deja. Și vrem și noi să vedem, de fapt, despre ce vorbim când vorbim de noul val, de noua politică, de oamenii noi, de fapt, ei ce ne aduc, care este mișcarea ce va să vie? Am fi vrut să vedem o coagulare a forțelor, o mișcare care să propulseze românia spre votul din toamnă, care să mobilizeze oamenii, cu program, cu cifre, cu idei.

Ei, uite că nu. În lipsă de polarizare muie dragnea, **** revin cu non subiectele anterioare, fix hipsterismele alea retardate pentru care îi disprețuiam la început. Nu știm nimic, nu ne interesează nimic, noi vrem să salvăm țara de tutun, alcool și delfini. Da, serios, un alt **** a declarat că următorul pe listă e alcoolul.

Iar când oamenii care i-au susținut, care au scris, care au convins alți oameni să îi voteze, le atrag atenția, bă, nu e bine, noi vrem să vedem ce facem cu țara, pe viitor, ce veți face dacă câștigați alegerile, răspunsurile sunt ca ale **** de mai sus. Nu ne mai fac alegătorii agenda.

Băi ****, v-a luat fumul succesului prea rapid și uitați că ați cștigat doar pentru că există Dragnea și nimeni nu vrea să se alăture foștilor parteneri PSD, adică PNL+PDL, nimeni nu îl mai vrea pe Șică Mandolină la putere. Nu aveți niciun program, nu aveți nicio direcție, nu știți decât muie dragnea. A, da, și problema masivă a reducerii fumatului. ESTE FIX CE NE SEACĂ ACUM, FUMATUL!

Adunătură de ****.

Ca idee, pesediștii ieșiți la muncă, cu textele de la partid Și eu am votat USR, dar acum îmi pare rău, cum e ordinul de la partid, sunt rugați să inhaleze p**a, pentru că, de votat, tot USR votez, doar că cineva trebuie să îi trezească pe **** ăștia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.