Îmi dă un prieten, acum vreo săptămână, un link cu achizițiile pe care le face Rafael Arahat pe timp de corona. Bă, munți de bani, efectiv munți de bani, 682 de milioane de euro tot felul de achiziții inutile în acest moment, buldoexcavatoare, drone, elicoptere, sute de mașini de pompieri, macarale, șalupe și chiar și o navă multirol, tot felul de rahaturi de genul acesta, prin achiziții directe, în general de la același furnizor.

M-am uitat la situl unde e scris, la autorul articolului, după care l-am căutat pe net și l-am găsit fain ficior scriitor la sputnik moldova, organismul de presă sovietic care are ca sarcină diseminarea celor mai jegoase informații printre oamenii muncii care împart un singur neuron.

Dar mi-a rămas în cap chestia aia și mă râcâia într-un colț liber de neuroni. Și zilele trecute, jbang. Declarație de la Rafael Arahat că cei care nu u respectat legea achizițiilor și au mai sărit puțin obligațiile, pe ici și colo, în locurile esențiale, să nu fie urmăriți penal, pentru că au făcut-o din patriotism pentru țărișoara asta a noastră.

Coroborați asta cu declarația celuilalt mafiot din vârful achizițiilor de criză, Streinu Cercel care a cerut, aproape în aceleași cuvinte, de acum o lună, acelasi lucru și o să aveți un tabel foarte sumbru a ce se întâmplă în românia, în timp ce noi stăm blocați în case și avem interzis inclusiv dreptul de a protesta.

Din păcate, cu toate offshorurile astea, când e vorba de miliarde, nimeni nu poate urmari banii arabului cu slănină în pantaloni. Noi o să scriem, voi o să citiți, după ce se termină asta, totul va fi la fel.

Soluții? Habar nu am. Poliția e coruptă, justiția e coruptă, ziariștii sunt corupți. Barna face fakeuri pe cameră, Cioloș s-a dat la fund, pentru că nu e un moment în care să ieși în față, pentru că ajungi rapid țap ispășitor, pare că suntem într-o situația fără ieșire, pentru noi, săracii.

Să nu uităm. De când am scris primul articol despre susținerea noastră pentru campania de donații emag, bitdefender și transilvania, s-au strâns 325 000 de lei. Nu e rău pentru 5 zile.
Donați, 1 leu pe zi dacă donați și tot e bine. Puterea noastră stă în numărul mare!