Iti atasez niste poze de pe fb cu privire la comportamentul USR. Tipul care scrie, Lucian Calin, mi-e fost coleg de facultate, nu e cont fals. Daca ti se pare interesant subiectul sau vrei mai multe detalii, cred ca-l poti contacta.
Eu am fost total dezamagita dupa ce am citit. USR care se bate cu pumnul in piept ca ei au oameni valorosi, ca fac un altfel de politica, propun un om cu 10 clase, cu comportament total inadecvat.
Ca sa nu mai spun ca-n nu mai retin ce comuna din judetul Sibiu a castigat candidatul USR care vine din PSD. Nu acceptam traseisti! Vezi sa nu.:) Stai ca am cautat acum Timotei pacurar, fost psd, actual usr-primar in Micasasa.
Atat am vrut sa zic, daca tot mai scrii de USR.:

Ca să știți, pe băiatul ăla de la diaspora, pe care l-a eliminat Barna de pe liste ca să pună secretare, l-au iertat, se pare că nu mai era așa de grav că a semnat scrisoarea împotriva Barnezului. Din păcate, listele deja fuseseră depuse, un ghinion teribil, altfel sigur era parlamentar, dar nu e problemă, data viitoare se rezolvă, cu siguranță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.