1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2. Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a OUG în domeniul infracțiunilor, pedepselor și cu extinderea dreptului de a ataca direct la CCR?

Inițial am vrut să scriu despre cum sunt formulate întrebările, zici că le-a chinuit cineva traducându-le dintr-o limbă străină, nu știu, poate germană. Dar aleg să nu. Prost, neprost, imperfecte, în acest moment sunt tot ce avem și TREBUIE să mergem să votăm. Muie PSD e cuvântul de ordine. Și da, după referendum, dacă trece, iar Johannis are același comportament și nu face nimic, deși va avea legitimitatea a milioane de oameni, e blat și închidem taraba, aia e.

Dar până atunci, MERGEM TOȚI la vot.
Nu de alta, dar poate nu ați văzut, vaca Veorika a început să se zbată în lanț și îi arată lui Livaș că are personalitate. De aici înțelegem 2 posibile chestii.

Prima, Veorika și-a luat puterea în cap, mai precis în gură (din obișnuință) și crede că ea chiar crede că are putere, uitând că dacă Dragnea mâine se trezește constipat, ea va deveni flatulența care iese prima în budă.

A doua, ușor mai sexy, este cea în care consilierii israelieni ai PSD (geniali oamenii, btw) au realizat că, după referendum și alegerile europarlamentare, situația devine groasă pentru hoții roșii și atunci își pregătesc exitul tip Victor Ponta. Este clar că oricum ar fi, Dragnea scapă de orice responsabilitate, la fel și grossul pesediștilor, prin urmare și-au atins scopul acestui mandat. Ceva scandal, premierul se demite, PSD zice dar vai, faceți voi mai bine și vine Cioloș pe cal alb. Asta pentru ca, în perioada până la alegerile parlamentare, să își facă campanie pe temele la care sunt specialiști, tehnocrații v-au sărăcit, noi v-am dat din plin, uite ce bine ați dus-o.

E de urmărit, scenariul este extrem de viabil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.