După deconspirarea prostituatei pesediste Oana Lovin, supranumită și Sparanghelizda, au apărut nelipsitele prostuțe de serviciu care ne explică (bine, nu la mine, eu nu sunt genul care acceptă orice imbecil și nu accept ca asemenea argumente să fie indexate de google și, peste ani, vreo tâmpițică wannabe să se trezească uuuu, da, uite, prostituatele este oameni și ele) că vai, ce fac eu se numește shaming, chiar dacă ar fi prostituată, dar nu e, că e pe cameră, asta nu îi anulează ideile.

O să încep cu pronumele de politețe pentru voi. Muuuuuu.

Aceasta este definiția prostituției. Să crezi că o prostituată, care își arată corpul și mimează orgasme la auzul zăngănitului de tokenuri, nu e prostituată pentru că nu vezi tu un penis băgat în ea denotă o minte extrem de mică și o viață sexuală slabă, înseamnă că niciun bărbat nu a juisat uitându-se doar la tine. Și să crezi că private showurile alea din aplicație nu au și finalitate privată la domni acasă tot prostie e.

Dar să nu ne înțelegem greșit. Nu am nimic cu prostituatele, indiferent cum aleg ele să se numească, camgirls, târfe, hostesse, call girls, însoțitoare, gheișe etc. Ba chiar acum câteva luni am găsit o prietenă veche, tot pe camgirls, tot cu vaginul în aer, tot demne și mândre de profesia lor. Și nu am nimic cu ea, nu mi-am schimbat optica asupra ei, îi dau like pe instagram la pozele cu citate inteligente și cafea, no biggie.

Dar niciodată o prostituată nu va fi un partener de discuție serios pentru nimeni. Dacă discuția serioasă nu urmărește aflarea tarifului.
Pentru că prostituatelor le lipsește ceva ce orice om, dintr-o societate, ar trebui să aibă. Compasul moral. Când îți vinzi găurile pentru bani, atunci partea aceea de creier ce ar trebui să conțină sensul vieții, moralitatea și comportamentul în viață, s-a atrofiat și a ieșit într-un fake squirting. Așa, ca tipa care îți spune că e a doua oară când face un bj, dar are un prosop pregătit la marginea patului.

Desigur, au apărut și comparațiile, că vai, sunt politicieni și jurnaliști mai prostituate decât o simplă camgirl. Din fericire, nu e așa. Pentru că niciunul din ei nu se angajează în relații sexuale pe bani sau foloase materiale (în afară de doamna Turcan, după cum zice șeful ei, Ludvig Van Orban), nu?

Da, atunci când faci sex pe bani înseamnă că ești cea mai de jos pătură a societății. Cerșetorii de la Unirea au mai multă demnitate decât tine. Și mai înseamnă că, la cel mai propriu mod, nu ești în stare să faci nimic în viață care să îți asigure un trai decent, așa că te rezumi la ce e mai simplu.
Să îți vinzi locașul de introducere a sparanghelului.