denise-rifai

Știți că i-au explodat ovarele de mândrie domnei Gorghiu când a anunțat că Vasile Blaga a demisionat din fruntea PDL-PNL, pentru a o lăsa pe ea unic și mândru conducător. La urma urmei, nu e puțin lucru să treci de la frecătoare de bastoane la poziția de șeful partidului numărul 2 în românia, nu?

Mno, sincer să zic, cred că de fapt gestul de demnitate al lui Blaga a fost ca să o facă pe mica Coțofană cu aspirații de Udrea să își asume singurică tâmpeniile. Și nici o săptămână nu a trecut și bam, porumbelul.

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, în emisiunea Q&A, că și-ar dori ca vedetele de televiziune, Denise Rifai (Realitatea Tv) și Simona Gherghe (Antena1), să intre în politică și să se alăture echipei liberale.

Dacă nu știți cine e Denise Rifai, puteți să o căutați pe youtube. Așa, la prima mână, 1 și 2. Da, nu este o glumă, într-atât de proastă este Denise Rifai, încât pur și simplu dacă deschide gura este stand up comedy.

Iar pe Simona Gherghe, gunoiereasa de la Antene, mizerabila care și-a bătut joc în prime time de un om bolnav psihic, probabil o cunoașteți toți. Da da, cea în emisiunea căreia Ioana Tufaru era căutată de clei în urechi și întrebată dacă s-a spălat între picioare. Fix aia o vrea Gorghiu, candidat proaspăt din partea PNL.

Iată că, după fiasco-ul de la alegerile trecute, când pur și simplu erau de râsul lumii, cu candidații schimbați din oră în oră, PNL nu a înțeles nimic. Dimpotrivă, s-a reactivat eșecul Predoiu, care e iarăși gata să se bată pentru partid acolo unde e nevoie de el.

Asta, coroborat cu prostiile pe care le face Nicușor Dan, cel ce ieri seară dormea pe jos prin piață pentru că, mă înțelegi, așa era el solidar cu oamenii străzii, mă face să cred că trebuie să ne chinuim și mai tare să scoatem oamenii la vot. Altfel, în decembrie, o să vedem rânjetul lui Dragnea și Ponta, pe așa zisul val popular de 42% din 30% din votanți total.

Și vorbind de Nicușor, oamenii aceștia au citit prea multe cărți stupide, despre politica din alte țări. La fel de stupide ca așa zisele cărți de parenting americane, care sunt de o idioțenie crasă. Omul, deși se bucură de o oarecare simpatie în rândul populației orășenești, reușește să își dea monumental cu stângul în dreptul, ABSOLUT de fiecare dată, neînțelegând cui i se adresează.

El chiar a crezut că va fi o mare șmecherie că merge încotoșmănat din cap până în picioare, într-un sac de dormit călduros, în piață, unde „va dormi” încălzit de reflectoarele presei. Fix o laie de eternul Geo Bogza. Cărui român îi pasă de aceste stupide gesturi teatrale, când noi toți știm sau avem în familie oameni care știu ce e foamea și frigul, pentru că încă nu e departe comunismul?

Cum să nu îi pui întrebarea retorică Auzi Nicușoare, dar decât să faci circul ăsta de rahat, nu mai bine îi cereai circarului celălalt, ambasadorul brexitar, să își doneze salariul pe o lună, și cu banii aceia, să le faci o fasole amărâților acelora cu care ești așa de solidar? Sau crezi că dacă ai dormit în sacul tău de dormit călduros, le-a fost cald și lor? În seara următoare, când ai dormit în patul tău pufos, tot solidar ai fost? Desigur, decât să astâmperi foamea unora, mai bine ești alături de ei.

În fine, cum ziceam, e de muncă pentru noi, ceilalți. Dacă nu iese lumea la vot, vine Ponta. Și o să o luăm iarăși de la capăt.

Și serios dacă mai pot.
Uitați ce vine:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat duminica partea economica din programul de guvernare al partidului, care prevede cresterea salariului minim la 1.400 lei incepand cu 1 ianuarie 2017, eliminarea CASS pentru pensionari tot de anul viitor, TVA zero pentru vanzarea de locuinte, 9% pentru publicitate si TVA de 18% din 2018, potrivit News.ro. Programul de guvernare al PSD prevede ca salariul minim brut sa fie majorat la 1.400 de lei in 2017, la 1.510 lei in 2018, la 1.625 lei in 2019 si la 1.750 de lei in 2020. De asemenea, potrivit programului de guvernare, salariul mediu brut ar ajunge de la 3.100 lei in 2017 la 3.950 lei in 2020.

Și câte 3 kile de aur de fiecare pensionar, ca să aibă și ei un toiag la bătrânețe.

rifai-gorghiu-2-retarde