În Timișoara, pe zona centrală, este teribil de aglomerat. Nu doar ca trafic, ci ca lipsă de locuri de parcare, care lipsesc cu desăvârșire. În schimb, e plin de semne de staționarea interzisă.

SPun asta ca un preambul la discuția avută cu primarul Timișoarei, în cadrul Timișoara Brands Tour.
Înainte de orice, aș vrea să spun din start că bărbații care își vopsesc părul nu îmi inspiră încredere. Primarul timișoarei își vopsește părul și arată…minim funny, ca să nu spun altfel.

Așa.
Revenind la discuția avută cu el, încerc să îmi aduc aminte câteva puncte care m-au impresionat.
Primul și cel mai fun a fost când Nebuloasa a întrebat ce se face cu nevoia de locuri de parcare din oraș? Răspunsul a fost simplu. Nu există o asemenea nevoie, orașul are suficiente locuri de parcare și, tocmai de aceea, se vor mai închide niște artere centrale.

De ce BC Timba nu primește subvenție de la primărie, așa cum primește BC Timișoara? Regula primăriei este să nu subvenționeze 2 echipe aflate în aceeași competiție. Vi se pare normal, nu? Nu mi se pare normal ca tu primărie, echidistantă cică, să susții doar una din echipele orașului. Chiar deloc.

De ce terenul echipei de rugby din timișoara arată ca un ștrand comunal pentru animale, cand plouă? Terenul nu aparține primăriei, ci CFR-ului, iar CFR-ul nu dorește să…ceva.

Îmi cer scuze pentru lapsus, dar omul vorbește mult, foarte mult, fără să spună nimic. Pur și simplu ți se acrește să auzi cuvinte fără sens, legate în fraze și începi să te gândești la altele.

Înțeleg că în Timișoara, toată lumea îl regretă pe vechiul primar, iar noul primar a ieșit pentru că a candidat din partea USL-ului. Normal, la câtă ură antibăsescu este, putea candida și o piatră desenată frumos, tot ieșea victorioasă. Cea mai haioasă fază a fost la poza de grup de la final, când, în momentul clickului de poză, un ușier de pe hol, paznic ce era, s-a repezit înăutru strigând STAȚI STAȚI!, după care s-a apropiat pios de domnul primar și…i-a aranjat cravata, care era cât pe ce să aibă un fir de scamă…

Îmi pare rău dacă supăr pe cineva, dar aceasta este opinia mea francă despre politicianul respectiv, iar eu nu menajez politicieni nici măcar în vis.

Credit foto: Dragoș Asaftei

 

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Branduri participante: Timișoreana, Cramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvest, , Restaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece