Clotilde la sectorul 1, Ciprian la sectorul 6.

Fac exact ce așteptau oamenii de la ei să facă. Curățenie, grijă pentru banul public, eliminarea căpușelor politice. E irelevant de la ce partid sunt și asta nici măcar nu contează, dacă continuă așa, vor fi primari mult după ce USR se va duce la groapă, tras de Barna. De fapt, stai, că Ciucu parcă e de la liberali. Ceea ce arată și mai bine cât de real este ceea ce zic.

Nimănui nu îi pasă de la ce partid ești, dacă îți faci treaba. Mă lasă rece că ești PNL, PSD sau USR, dacă tu muncești pentru mine și văd că ai grijă de banii noștri și de viitorul nostru. Bine, de la PSD e mai greu, la PSD trebuie să plătești mafia ca să poți fi în funcție, dar așa, într-un viitor idilic.

Ah, și e ceva ce nu înțeleg. Există o conspirație în redacțiile ziarelor pentru a o arăta pe Clotilde Armand doar în poze care par penibile. Deși ea chiar este o femeie frumoasă, redactorii ziarelor profită că este o femeie expresivă, care își însoțește vorbele de mimică, și pun doar ipostaze caraghioase. Și nu înțeleg de ce, asta caută cititorii lor, penibilul? Acesta e targetul, publicul țintă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.