Orice regim politic încearcă să își subordoneze presa. Năstase a făcut-o, Băsescu a făcut-o, practic, în afară de trustul Media Pro, nu există presă, nu independentă, ci măcar echidistantă, toți actorii politici punând o mânuță lacomă ba pe o televiziune, ba pe un ziar.

Ce se întâmplă însă acum, e de un caraghioslâc desăvârșit. Pentru că rahatul numit curtea constituțională îi aparține lui Băsescu, prin majoritate. Doar că băsescu nu mai e la putere și nici nu va mai fi, cel puțin în viitorul apropiat. Și uite-așa, tâmpiții decrepiți ce regulează regulat tot ce înseamnă rromânia, au mai dat o chiflă de mare angajament.

Noroc cu imbecilul sinistru numit Cristi Dănileț, această glumă de judecător, păcălici prin excelență, care ne liniștește. Stați calmi, e doar amendă penală.
Pff, sunt atât de liniștit, ceva de speriat.

Toți oligofrenii se vor repezi să umple procuraturile, pentru că le-ai zis că sunt oligofreni. Normal, fiind o opinie, se va da NUP. Doar că, respectivii procurori, în loc să umble după infractori, vor verifica obligatoriu, conform legii, în 30 de zile, dacă oligofren e opinie sau nu și dacă îl trimitem în judecată pe emitent.

Că așa e bine, să ținem opiniile pe calea cea bună

Foto