Dintotdeauna mi s-a părut incredibilă capacitatea de a uita a celor din internet și online. Oamenii, fiind niște șoricuți de tastatură, au o nevoie constantă de eroi, de oameni care să le arate că se poate mai bine și că nimic nu e pierdut, niciodată.

Așa au fost idolatrizați niște scârbe penale precum Grindeanu sau Tudose. Oameni care au contribuit masiv, vizibil, la distrugerea societății românești dar care, la debarcare, au fost prezentați de propaganda mass media drept eroi care Nu au mai rezistat și au dat piept cu dictatura.

Îl mai țineți minte pe Victor Ponta? NNu-i așa că e un simpatic? Omul luptă pe față împotriva lui Dragnea, e dizident, își face propriul grup parlamentar, strânge în jurul său eroi PSD gata să lupte și să dizolve majoritatea parlamentară psdistă. Nu, serios, e un simpatic, un luptător pe baricade.

După Colectiv, domnul Klaus Iohannis a zis că ăsta e momentul să-l dăm jos pe Ponta. Nu cunosc o tragedie asemănătoare folosită imediat politic (…) Iohannis a folosit moartea unor oameni pentru scopuri pe care le ştiam: voia sa schimbe Guvernul, voia să facă ce se făcuse în Ucraina. (…) Iohannis a folosit moartea unor oameni. I-am spus lui Liviu Dragnea: „Liviu, dacă vrei rămânem la guvernare în orice condiţii, dar cred că va fi rău pentru România” (…) Nu ştiu ce e în mintea cuiva care spune: Ce bine că au murit oamenii ăia, hai să-l schimbăm pe Ponta! (…) Apoi, Iohannis a plecat la Sibiu şi a venit discursul acela că ştie el cine e de vină. A spus că au trebuit să moară oameni ca să schimbe guvernul ăsta (…) Nu merită să ţii de o funcţie călcând pe cadavre (…) Iohannis e acelaşi care a fost în 2008 şi 2012, să ştiţi că nu s-a schimbat cu nimic, ca şi concedii, comoditate… (…) Aşa lider anti-patriotici, ca Iohannis şi Cioloş, n-am mai avut niciodată! Sunt incompetenţi. Iohannis are legătură cu funcţia de preşedinte al României cât am eu în comun cu căpitanul echipei de baseball din New Jersy ! (…) Încrederea în Iohannis e în prăbuşire constantă (…) Sper să nu se mai organizeze un Colectiv!

Nu, domnilor. El este Ponta. El, el este primul care a venit cu varianta incendiului premeditat de la Colectiv, preluată de toți și prezentată de Mulguța de fiecare dată când are ocazia. El este prietenul lui Sebi Ghiță și el este partenerul lui Șova, scăpați amândoi de pușcărie tocmai de legile justiției strâmbate exact cât e necesar ca să scape toată lumea. El a fost prim ministrul care îl avea pe Bănicioiu, cea mai recentă achiziție a partidului săi, același Bănicioiu care ne-a omorât prietenii la Colectiv, prin indolență, nepăsare și, mai ales, prin refuzul de a-i transfera pe răniți peste hotare, unde ar fi avut șansa de a nu muri.

El este Ponta, prietenul prim viceprim ministrului Gabriel Oprea, asasinul lui Gigină. Cum puteți uita lucrurile astea? Trebuie ca tragediile să vi se întâmple personal ca să aveți o brumă de memorie și de justiție?

Nu mai uitați așa ușor. Pentru că, într-un final, tot psd este și colo, și colo. Iar ppolitica este complet transpartinică atunci când e vorba de bani și interese.

EL ESTE PONTA!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.