Există pe net un tip numit Valeriu Nicolae, fost la USR, dezamăgit de USR, demisie din USR, candidat independente, acum nu mai știu dacă s-a reîntors în USR, că nu sunt vreun fan, nu îi urmăresc traiectoria.

Domnul Nicolae își folosește contul de facebook drept suport de campanie electorală, prin urmare, acolo se manifestă în direcția politicii pe care o promovează.

Interesat fiind de subiectul USR, după faza cu candidaturile secretarelor care și=au julit genunchii sub biroul lui Barna, am urmărit puțin campania domnului Valeriu Nicolae de pe facebook, dorind să știu care este crezul său politic și ce își dorește să facă în parlament.

Din păcate, nu știu. Campania domnului Nicolae se rezumă la a povesti, în fiecare zi, cred, câte o biografie de nomenclaturist din parlament și cât de nasoi sunt ei și cum ne-au supt vlaga ei și copiii lor și chestii de astea obișnuite.

Și asta e, dragii moșului, problema politicii dâmbovițene. Faptul că toți candidează la BA PE-A MĂTII! Toți se bazează pe înjurături și denigrari la adresa celorlalți, dosărele strecurate pe sub mână, atacuri sub centură, the usual shiet.

Nimeni nu vine cu un plan, nu vine cu o prezentare, nimeni nu face campanie pe baza cunoștințelor și dorințelor sale pentru cetățeni. Nu, toată lumea vine hotărâtă să arate cu degetul cât de nasoli au fost ceilalți.

O țară de fanarioți penibili.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.