Foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

A fost o şedinţă lungă a noului Birou Naţional, de 10 ore. Spre final s-a discutat destul de mult propunerea lui Cătălin Drulă: USR ca partid să se poziţioneze împotriva schimbării Constituţiei. Se contura o majoritate clară pentru susţinerea propunerii. Moment în care Nicuşor Dan a ameninţat că îşi dă demisia dacă partidul se va poziţiona astfel, spune Cristian Ghinea.

Eu sunt certat în BN şi la grupul parlamentar pt. că fac parte şi din România 100, după ce Nicuşor Dan a făcut ca Dacian Cioloş să nu vină la noi. Au intrat toţi în Parlament defilând cu Cioloş, dar acum se pare că ar trebui să cer voie de la Oana Bâzgan sau Cosette Chichirău să mă asociez cu Dacian Cioloş. E amuzant si tragic în acelaşi timp.

via news.ro
Am scris de multe ori despre Nicu Shordan că este un tont care nu are idee de nimic constructiv, decât distructiv. Opinie demonstrată de multe mizerii făcute prin bucurești, de RMGC, de nebunia cu Hala Matache, cu gunoiul și țigănia de acolo pe care Nicu le dorea refăcute cum erau, ca să păstreze specificul zonei.

Nu am fost niciodată convins de el și de candidații săi care, din păcate, au fost, practic, singura opțiune anti PSD de la alegeri. Din păcate, a trebuit să mă alătur geniilor tip Cosette Chichirău, în contrapartidă la Dragnea and co. Și mă știți cât de mult iubesc eu iubăreții de maidanezi.

Nicu își dă arama pe față din ce în ce mai mult. Îngustul matematician ajuns, cam fără voia lui, vedetă politică, se transformă instant în ceea ce am urât noi atunci când l-am votat.
Iar prin mizeria asta, USR trece în aceeași categorie cu ceilalți.

Știu, să nu blamăm, să alegem ce e mai bun. Bâști.