dan alexandru condea

Dacă ați avut vreodată pe cineva care a murit în spital, din varii motive, poate ar fi bine să îi mulțumiți lui Dan Alexandru Condea, patronul Hexipharma. Chirurgii se spălau pe mâini cu o substanță diluată de 2500 de ori față de nivelul cerut.

Între timp, Dan Alexandru Condea a vândut fictiv activele către alta firmă și a băgat Hexipharma în insolvență, ca să nu i se poată pune sechestru pe nimic. Așa, doar pentru că a putut.

Știți ce mă nedumirește pe mine? Faptul că nimeni nu răspunde de controalele fușerite în ultima lună. Ministrul sănătății cel care le-a patronat, și-a dat demisia, mâna-n cur și gata, a scăpat de orice răspundere?

Dacă nu știți despre ce e vorba, după dezvăluirile de pe tolo.ro, ministru sănătății a dispus ridicarea unor probe din spitale. Doar că a trimis să recolteze probleme pe aceiași oameni care le mânăreau și până atunci, oamenii lui Dan Alexandru Condea. După care a anunțat triumfător că sub 5% din probe nu sunt bune, să stăm liniștiți, e doar praf de presă.

Acum au venit rezultatele supracontrolului trimis de Cioloș. Rezultatele au ieșit deficitare la 100% din teste. Vă dați seama că oameni dragi ne-au murit în spitale pentru ca Dan Alexandru Condea să facă bani? Mulți bani, mulți ani? Iar ministrul Achimaș. nu are nicio problemă, el a demisionat. SERIOS?

Și, în final, permiteți-mi să șterg cu jet urinar lacrimile personalului medical, care află cu surprindere că dezinfectanții nu erau buni. Serios? Medici chirurgi nu observau că nu mor microbii? Directori de spitale care nu făceau teste acelor substanțe? NIMENI nu a văzut nimic, nimeni nu a semnalat nimic.

Niște hiene.
Toți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.