Trăim niște vremuri caraghios de complicate, care ar fi avut nevoie de niște politicieni impecabili, pentru a trece prin ele. Din păcate, în toată lumea, la putere este Idiocracy și, în cel mai crud mod, nu ai niciun politician care să aibă decența de a face ceea ce trebuie. Ar fi fost Merkel, dar a îmbătrânit și este o presiune uriașă din partea CDC pentru acest final de eră. În rest, Italia, Trudeau, Trump, Biden, Johannis, niște rebuturi ale istoriei, care există acolo doar pentru sinecurile mișto pe care le vor primi la final de mandat.

Mulți dintre noi ne-am pus speranța în noua clasă de politicien, cei ce vor veni și vor schimba totul, vor fi curați, buni, vor remodela și modifica complet clasa politică. Din păcate, politicienii aceia noi pe care i-am votat sunt niște gropi în asfalt umplute cu M&M, atractivi la suprafață, dar inutili.

Cătălin Teniță, activist al societății civile, făcea insigne cu rezist și transmitea din piață cât era în concediu, la fel ca alți corifei ai internetului. A ajuns parlamentar și s-a remarcat, până acum, printr-o încasare la timp a veniturilor de parlamentar.
În rest?

În rest are idei minunate. Cum ar fi să amendăm poporul care stă cu motorul pornit. Pentru că acolo e poluare. E plin de cazane vechi de 20 de ani, care se dezmembreaza pe strada, autobuzele fac fum ca un transatlantic, la RAR treci cu spaga orice masina vrei tu, bemweuri cu volan pe dreapta unde vrei, ITP facut pe naspa la 100 de lei, parcul auto român este un gunoi plin de mașini de 500 de euro. Dar Cătălin Teniță are o problemă și vrea să o rezolve.

La fel și parlamentăreasa asta de care nu am auzit niciodată, deși a ajuns acolo și datorită votului meu. Femeia e ocupată cu sărbătoriri, cu 10 august, zile naționale, chestii importante, în timp ce, pe străzi, oamenii își iau gâturile din cauza conducerii imbecile pe care o asigură și partidul lor, datorită bâlbâielilor stupide și a lipsei COMPLETE de ajutor pentru economia pe care o închid.

Căutați pe dexonline ce înseamnă prorogare, ca să vedeți ajutorul guvernului.

Ultimul nu este parlamentar, cel puțin nu cred că e, e doar un adorator USRPLUS, care habar nu are de habitaturile peștilor și cum introducerea unei specii noi poate distruge un ecosistem întreg. Aștept să salveze și niște somn african.

Care e concluzia?
Suntem fucked, mai exact. Avem un trecut de căcat, un prezent de căcat, noroc că nu avem niciun viitor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.