www.news.ro/politic-intern/ciolos-am-decis-sa-candidez-la-europarlamentare-planul-meu-e-sa-incepem-sa-reconstruim-romania-am-de-gand-sa-muncesc-pentru-tara-mea-si-acasa-si-in-parlamentul-european-1922403212352019011018812420

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Are votul meu.

  0

 2. #2

  o spui de parca ar fi avut planuri serioase sa se apuce de treaba
  nu mi s-a parut ca ar fi facut demersurile necesare, nici cand a fost premier, nici dupa
  ficusul s-a zbatut mai mult decat asta, cu toate hibele lui
  pizda frantuzoaicei cu cheltuiala se tine, iar el are ceva timp de cand nu si-a mai introdus degetele in smantana

  0

 3. #3

  Practic, se mulțumește cu un post călduț pe care poți performa fără probleme la nivel de EBA, Grapini, Diaconu sau Dăncilă.
  Aia e. Și apoi venim și le dăm în cap ălora care zic senin că “n-au cu cine”. Păi…nu prea au.
  Da, știu,e o manevră, o să câștige locul și o să lase pe următorul să se ducă la Bruxelles. Și să fie adevărat (deși mă cam îndoiesc), a pierdut deja o parte din susținători, oameni care nu au timp sau minte pentru astfel de “finețuri” politice. E de ajuns să citim comentariile de la el de pe pagină. Ăia sunt anti-psd, dar care, de azi, nu mai au încredere în Cioloș. Pot fi convinși până în mai? Aiurea! Grătare și ski. Sau viitori votanți psd, fiindcă nimic nu e mai periculos decât un susținător dezamăgit (a se vedea treaba cu Klaus).

  0

 4. #4

  Viva la revolucion hasta la victoria siempre ( spaniola aproximativa ) dacat ca voi sa faceti revolutia, eu stau pe 7k+ si va urmaresc si daca o fi sa si victoria e clar ca am fost de partea voastra. Intre timp va pupa tata aveti grija de voi.
  Toti o apa si un pamant.

  0

 5. #5

  E absolut normal sa faca asta. Inseamna expunere si o mai buna sansa pentru urmatorul pas. Era complet idiot sa zica ca se pastreaza ca virgina pt prezidentiale.

  0

 6. #6

  Nu e ca si cum nu mai poate candida in timpul mandatului de europarlamentar…

  0