Îl detest pe Tăriceanu cu patimă de când era prim ministrul româniei și declara că criza ne va ocoli, pentru că noi nu avem relații de schimb cu statele care vor fi afectate. DUpă care, ca posesor de reprezentanță citroen și prim ministru, a introdus taxa auto, motivul pentru care acum românia e până la glezne în rable, pentru că, în timp ce europa putea înmatricula mașini fără probleme, la noi oamenii erau obligați să dea mii de euro dacă nu înmatriculau mașini noi, eventual citroen. Iar când s-a scos mizeria aia, normal că fiecare țăran s-a dus și și-a luat o gioarsă.

Acesta a fost doar un mic background pentru poza asta, care mă unge pe suflet ca meditațiile pe Johannis. L-a spart Dăncilă pe prostovan, practic, i-a luat partidul, este disperat, habar nu are ce să mai facă. El ajunsese să creadă că partidul lui de mucava, făcut ca să își justifice ruptura de Crin, chiar e un partid real, care va urma cu sfințenie linia și directivele manechinului limbricoid.

Iată că mai e el și Varujan Vosganian, care fuge de pușcărie ca Dragnea după viza de state. Dar vine și aia, domnule cel mai bun dintre armeni, vine.