mircea-badea-e-the-best

Eu dacă aș avea ceva să îi reproșez prietenului meu Vali, este că este/a fost băsist. Și măcar dacă era pe bani, dar a fost băsist din convingere și era mândru de asta.
Ca urmare a acestei alegeri a sale, publicul de pe situl său este MAJORITAR băsist sau cu opinii pro PDL, Boc, Udrea and shit. Jenant, zic eu, dar asta e, trebuie să respectăm opțiunea politică a fiecăruia.

De ce am făcut introducerea aceasta? Ca să stabilim cadrul exact în care ne învârtim, când vorbim de problemă.
Aseară Vali a scris despre hârtia de evacuare primită de Intact de la ANAF, care le cere să părăsească sediile ocupate de aceștia în termen de 5 zile.

Eh, aici a început circul.
După un timid comentariu al unui tip, cum că vai, se încalcă constituția, brusc au apărut zeci de anonimic care scandau despre libertatea presei și despre cum nu e constituțional plus ZECI și SUTE de voturi negative la adresa comentariilor anti Intact, Vali având, ca și mine, același plun de rating care ascunde comentariile negative.

Jenant. Și așa cum spuneam, postacii pe care îi plătea Udrea nu sunt doar de o parte a baricadei. Se pare că ideea lui Mîndruță, de a furniza comentatori pe bani tuturor puterilor politice sau economice a prins de minune în toate păturile sociale.

„Vedeți că a scris zoso de rău de dom profesor. Mergeți și comentați cât puteți, votați cât puteți, ca să mănânce și gura voastră o bucată de pâine”

Mizeriilor.

Între timp, Tăriceanu lovește decisiv