De ce barbatii sunt catalogati misogini?
Pai, daca el vine de la munca si nu gaseste mancare facuta, (desi ea a stat acasa toata ziua si a frecat menta), si se enerveaza, e misogin, pentru ca nu intelege framantarile si problemele caracteristice femeii secolului 21.
Daca el considera ca, fiind prieteni/amanti de mult timp, sexul este ceva normal, si nu un atu de santaj, de genul “nu faci sluj, nu vezi pizda”, e misogin, pentru ca nu intelege ca femeia are trairi, emotii, dureri, mult superioare vietii de cacat pe care o duce barbatul.

Daca nu accepta ca pe ceva normal fotbalul sau boxul feminin, e misogin, desi papuselele alea isi au locul acolo exact cum si l-ar avea el pe scena Teatrului de balet din Moscova.
Daca indrazneste sa considere ca la locul de munca e normal sa fie platit mai bine decat o femeie, e misogin, desi forta lui fizica este mult mai mare, iar munca depusa este dubla fata de cea depusa de colega respectiva.
Daca prefera sa iasa la o bere cu prietenii, in loc sa mearga la o piesa de teatru plicticoasa, jucata de niste actori romani retardati, e misogin, pentru ca nu ii respecta capacitatile intelectuale.

Daca prefera blondele, e misogin. Daca prefera brunetele, e misogin. Daca prefera roscatele e misogin
Daca prefera o femeie pentru felul cum arata si nu pentru sufletul ei minunat si mintea ei ascutita, e misogin, desi copiii se nasc din contacte sexuale, iar scarbavnicul madular nu se scoala la grase, nasoale, uber machiate, ultra vopsite decat in cazuri de extrema urgenta, iar acele cazuri sunt uitate brusc a doua zi, cu promisiunea solemna de a nu-si aduce aminte de asa ceva.

Daca se enerveaza pe nevasta-sa ca s-a ingrasat de la 54 de kile cand a cunoscut-o, la 104, este un porc misogin, pentru ca ea i-a facut un copil intre timp, iar faza cu mancatul enorm e doar o faza care tine numai de 5 ani, si in maximum cinci dispare. Iar daca refuza sa se culce cu ea in halul asta, nu de alta dar nu stie cum sa o despatureasca sau unde are orificiile un asemenea specimen, iarasi este misogin.

Si atunci, barbatii de fapt sunt toti misogini? Ca eu nu imi imaginez ca sunt idioti care chiar sa percuteze la santaj sexual, sau sa se indragosteasca lulea de o tipa doar pentru ca are mintea scanteietoare, desi arata precum Mahatma Gandhi intr-o zi buna. Sau sa prefere sa mearga sa vada Monoloagele Vaginului, in loc sa iasa la o bere “La Motoare”. Cum sa te numesti barbat si sa te uiti cu placere la Layla Ali dand pumni in ring?

Nu ramane decat o singura concluzie. Ca cei care accepta santajul sexual, de fapt vor ceva la final. Iar cei care se culca cu grase, sunt saracii nefututi de cativa ani, si atunci prefera sa spuna ca iubesc sufletul si mintea ei sclipitoare, decat sa zica ca sunt statuti ca niste bostani bulgaresti, si trebuie neaparat sa isi verse semintele.

Deci, nu suntem misogini. Noi iubim femeile. Le iubim cu patima. In orice zi, la orice ora, minut sau secunda. Cu conditia sa fie blonde. Iar daca nu sunt blonde, sa fie frumoase. Iar daca nu sunt frumoase, macar sa aibe tate mari si cur misto.
Si le respectam intotdeauna pricipiile si sentimentele, si trairile si durerile, caracteristice secolului 21. Cu conditia sa fie blonde. Iar daca nu sunt blonde sa fie frumoase. Iar daca nu sunt frumoase, macar sa aibe tate mari si cur misto.

Si apoi vine inteligenta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.