Majoritatea PSD-ALDE din Comisia „Alegeri 2009“ a ajuns la concluzia că turul doi al scrutinului prezidenţial din urmă cu opt ani a fost fraudat pentru a-l scoate pe Traian Băsescu preşedinte, în detrimentul lui Mircea Geoană, însă fără a aduce dovezi clare. Principalii vinovaţi: Băsescu, fostul premier Emil Boc şi miniştrii din guvernul acestuia.

Mai mult, în raport se vobeşte de schimbarea a 20 de prefecţi, „noaptea, ca hoţii“, acest lucru fiind stabilit într-o şedinţă care a avut loc seara, după ora 19.00.

Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Bine, ura mea neîmpăcată față de băsescu mă împinge să fiu satisfăcut. Dar realizez foarte clar că e doar o altă mizerie pesedistă și va trebui să aștept ca limbricul pedelist să decedeze de cauze naturale, ca să îi pot scuipa pe mormânt.

Problema este că atacul concertat din ultimele zile asupra justiției este EVIDENT gândit pentru distrugerea oricărei urme de posibilitatea de a fi urmăriți în vreun fel. Citiți analiza asta, este cutremurătoare, PSD își ia dreptul de a controla orice înseamnă procurori și judecători, dintr-o trăsătură de condei.

Și încă ceva. Gândiți-vă pe ce termene lungi joacă Dragnea și compania și de când gândesc manevrele astea. Toți capii PSD-iști cu probleme penale au ajuns, complet aleator, la aceeași judecătoare. Care judecătoare, după tot timpul de judecată a procesului, s-a pensionat subit. Și toate procesele se reiau de la zero.

Dar se vor relua atunci când toată justiția va fi în mâna lui Dragnea. Practic, nu există niciun fel de soluție. Chiar dacă lui Johannis i-ar crește brusc o pereche de coaie și nu ar semna legea, în secunda doi parlamentul îl suspendă, iar președintele senatului, tăriceanu, va deveni președinte și va semna tot ce e nevoie.

Suntem complet, complet prinși în capcana hoților. Nu există nimeni și nimic care să poată face ceva. Iar glumele cu ieșit în piață și strigat sloganuri faine tocmai cred că s-au epuizat, prezența e din ce în ce mai slabă.

LE: Și niște SMS-uri haioase de la pesedista președintă de comisie parlamentară.