Update: Castigator este comentariul 67, Mihai Voinea, cu reteta Beef Wellington.
Update 2: Surpriză! De fapt, s-a schimbat modificarea, iar rețeta mea o va face alt concurent, eu trebuind să o fac pe cea a lui Sebastian Bârgău, și anume Clătite cu carne.

Cei ce mă citesc demult mă cunosc a fi și un bucătar de elită al onlineului românești. Nu, nu e din cauză că sunt gras, ci din cauză că sunt un artist al tigăii, un scenograf al blatului de bucătărie, un designer al tăierii julien și un pictor al reducției de smântână peste puiul ușor rumenit, moldovenește.

Așa că nu e deloc surprinzător că sunt într-o competiție acerbă, alături de alți 3 bloggeri de calibru, concurând pentru titlul mondial de blogchef.

În ce constă acest concurs?
Voi, cititorii și comentatorii mei, veți propune fiecare aici câte o frumoasă rețetă, care mai de care mai mișto și mai frumoasă și mai necunoscută. Eu, la finalul săptămânii, voi alege dintre propuneri pe cea mai spectaculoasă rețetă și o voi găti. Live, cu video și poze.

Dacă cumva rețeta trimisă de tine e aleasă de mine și câștigă, tu, comentatorule, vei câștiga acest cuptor. Adică aveți de ce să vă puneți mintea la contribuție, că nu e gratuit.

Ceilalți bloggeri participanți sunt Andreea Ibacka, Radu Bazavan si Sebastian Bargau. Să le urăm succes, așa, subțire, din vârful buzelor.