dragnea

Poate nu ați remarcat, dar, deși în varianta inițială, legea prin care Dragnea vrea să pună pumnul în gură librtății de exprimare avea ca amendă maximă 60 000 de lei, după ce a trecut prin comisii a ajuns la 100 000. De ce?

Simplu. E clasica manevră comunistă. Oamenii, presa deja au început să se agite în jurul cuantumului sumelor, nu legat de mizerismul legii. Normal, cifrele sar în ochi și se simt amenințați la buzunare. Și în câteva zile scandalul se va concentra pe sumele uriașe dat drept amenzi.

La acel moment, Dragnea va ieși și va cere societății civile să vină ei cu soluții. Spuneți voi cât să fie amenzile. Ok, legea e necesară, dar amenzile le micșorăm, le facem 10 000 de lei, e ok? Iar prostimea hipsteristă va bate din pălmuțele dolofane, mulțumită că a repurtat o mare victorie împotriva PSD-ului.

Și nu vă amăgiți cu trecerea prin cameră sau promulgarea de către președinte. TOȚI au fix același interes, cel de a pune pumnul în gură internetului, în primul rând. Dacă nu era internetul, mai aflam noi că Gorghiu s-a dus linge blide la Washington, la o masă unde are acces oricine face cerere? Împreună cu Gâdea?

Iar Johannis 6 case promulgă orice, se știe.