Așa cum însuși marele Ștefan cel Mare și Sfânt a spus, Moldova nu e a mea și nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor voștri.
Prin urmare, ciocolată ROM, simțindu-ne urmași de-ai lui Ștefan, propune Marea Unire Digitală de pe 1 Decembrie. Dacă fizic e încă imposibil, iată că, în online, se poate.

Ce se va întâmpla? Toți cei cu blog sau site din Republica Moldova sunt invitați să se unească cu România, schimbându-și domeniul din .md în .ro. Iar cei din Romania, în semn de solidaritate, pot deveni delegati al Marii Uniri Digitale achiziționând domeniul .md al blogului si facand un redirect al domeniul .md catre site-ul actual. Ceea ce eu personal am făcut, redirectând arhiblog.md către cetin.ro.

Cei ce nu au site sunt invitati sa scrie un mesaj pe facebook sau twitter cu hashtag-ul #mareaunire, sa instaleze cover photos in semn se sustinere și sa foloseasca aplicatia OM cu OM.

La Marea Unire Digitală vor participa și Adevărul, EVZ, Hotnews și ProTV. Ca să facă unirea posibilă, ROM și Host-Age.ro oferă un pachet special celor care vor să se alăture inițiativei. La 95 ani de la Marea Unire, poți cumpăra un domeniu .ro cu 95 lei! Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să te înscrii în formularul din secțiunea SITE cu SITE și vei primi pe mail codul de discount.

Hai să dăm mână cu mână, cei cu domeniu-n română :mrgreen: