Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai multe șanse decât oricine altcineva și că partidul înființat de el îi datorează mai mult decât mizeriile pe care i le-au oferit Cozete și compania. (bine, comentariile de pe facebook sunt năucitoare, o grămadă de mizdet care VREM VOICULESC, PENTRU CĂ A ZIS CĂ ÎL VOTEAZĂ PE BARNA!!) Băi…băi…

Din păcate pentru viitorul nostru, sunt absolut convins că PNL își va împinge în fața, la alegeri, unul din loserii obișnuiți, lăsând cale liberă lui Găbiță Sârmuliță spre încă 4 ani de fușerit primăria. Pentru că interesele lor sunt identice cu ale PSD, consilierii lor votează in corpore cu PSD, singurii care se opun, fără succes, devalizării bucureștiului, fiind cei de la USR.

Nu mă credeți?

Primăria Capitalei, condusă de primarul Gabriela Firea, a avizat construirea a 3 blocuri cu 4 etaje pe Aleea Modrogan 1 A, în parcul vilei Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric, potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică pe site-ul municipalității. Este vorba practic de curtea vilei în care se află sediul central al PNL, lângă Bulevardul Aviatorilor și care a fost vândută de RA-APPS. În Planul Urbanistic al zonei protejate Filipescu, aprobat tot de Primăria Capitalei, vila apare cu grad maxim de protecție, la fel și parcul pe care urmează să se edifice construcțiile, conservarea fiind obligatorie.

Băbăeți, PNL construiește 3 blocuri în parc protejat, aprobați fiind de PSD…:))

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.