Camera Deputaţilor a adoptat marţi, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi ”împotrivă” şi 13 abţineri, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituţie urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”

Mai țineți minte când aveam în USR noua opțiune, noul val politic, cei ce ne vor scăpa de jegul psd și pnl?

În imagine sunt cei 6 parlamentari USR care, din oportunism jegos sau, de ce nu, credințe retardate, au votat pentru propunerea mizeriilor ortodoxe de schimbare a constituției.

mihai botez (vaslui), matei dobrovie (bucuresti), vlad durus (maramures), stelian cristian ion (constanta), dan radulescu (prahova), bogdan rodeanu (galati).

Da, ei sunt. Nu i-aș fi dat „pe sticlă”, dar într-un mod profund ciudat, au apărut pe internet tot felul de postaci care anunță mizeria de mai sus, cu adnotarea că parlamentarii USR s-au opus. NU, parlamentarii USR NU S-AU OPUS. Cei de mai sus au votat pentru, iar Nicu Șordan s-a abținut. Restul, nu știu. Știu că opinia celeilalte salvatoare, Clotilde Armand este tot pro coaliția vieții, iar cea a mizeriei sale de soț este de anti vaccin.

Da, viitor de aur.