Așa cum era de așteptat, lașitatea lui Johannis a fost exploatată promt de către domnu’ Liviu, care îl ia la mișto în cel mai grosier mod, arătându-i, în continuare, bățul suspendării.

Adevărul e că după bravadele cu „Acum citim decizia, încă o citim, da, citim și săptămâna asta”, după care a semnat ca mielușelul, declarațiile de la Bruxelles, cu „supremul act de respectare a constituției” sună fix ca un rahat pansat. Dacă voiai să respecți constituția, după publicarea deciziei, Codruța trebuia să fie out.

Slab președinte. La vremuri atât de grele, avem un președinte ales pe stilul Vadim-Iliescu, ca să nu iasă Ponta. Pe lângă el, până și Veorika, păpușa gonflabilă de paie a lui Dragnea, pare mai zglobie, vioaie și cu idei.

Desigur, știm, acestea îi sunt atribuțiile și nu ne putem aștepta la mai mult. Asta deși, fizic, a semnat mai multe lucruri bune pentru PSD decât Dragnea, care are, ca unică activitate, furtul de la copiii săraci.

Așa că, mulțumim frumos, domnuțu Johannis, dar nu vrei tu, ca de la anul, să te întorci fain frumos la Sibiu, să mai pui niște tarantele prin piață, singura chestie de doamne-ajută a orașului, și să ne lași să ne alegem alt președinte?

Eventual pe Codruța?
Mulțumim.