Stau și mă gândesc, de dimineață, de când am citit că parașutista Olguța a fost, din nou, refuzată la numire de către KWJ. Practic, nu are niciun motiv să o refuze. Măcar și prin prisma CV-ului și toanta din Craiova are experiență de management mai mare decât tot ce a adunat Klaus de-a lungul vieții. Și nu reiese decât o singură idee.

Klaus vrea să fie suspendat, forțează o suspendare, pe ultima sută de metri, ca să iasă eroul maselor, cel ce s-a opus vajnic PSD-ului și astfel, să câștige vajnic alegerile prezidențiale, neamțul pe cal alb, cel ce s-a opus PSD-ului mai aprig decât oricine altcineva.

Pentru că e evident că nu are niciun argument. A fost mâna dreaptă a lui Dragnea la ciuntit legile justiției, a aprobat, pe bandă rulantă, tot ce a dorit PSD, a trecut ca prin brânză pensii speciale, a numit toate guvernele PSD fără să clipească, A NUMIT-O PE DĂNCILĂ!!!, A DEMIS-O PE CODRUTA!!!! fără nicio problemă, totul sub denumirea Dacă nu aprob eu, vine Tăriceanu și le aprobă mai repede.

Iar acum, brusc, îl apucă de șapca Olguței?
Să fim serioși, pute de la o poștă.

PS: postacii psd sunt rugați sa ia viteză.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.