Mă gândeam dimineață, împreună cu un grup de prieteni zglobii, care sunt realizările lui Klaus Johannis, după 4 ani de mandat. Adică fizic, ce a reușit acest brav neamț să facă în fruntea româniei. Și nu reușesc să recapitulez nimic. Nu de alta, dar mă uitam cum o freacă el prin lume, cu Carmenica, pe la monumente, în timp ce în țară este foc, pe el îl doare-n pix, are treabă, el și Ciorbea.

A făcut plimbări la greu pe banii statului. S-a dus și a văzut lumea. A plimbat-o pe doamna profesoară Carmen pe la toate monumentele, de s-a făcut de râs cu varza de îmbrăcăminte de pe ea până și la monumentul eroilor americani.

A promulgat ABSOLUT TOATE LEGILE PSD. Desigur, după o luptă acerbă de trimis la CC, după care știa că oricum se întorceau la el. Absolut toate legile care au transformat președinția într-o marionetă au fost promulgate de el. Nu s-a împotrivit niciodată cu nimic, nu și-a asumat niciodată nici măcar o secundă de risc.

Partea cu împotrivirea a fost cea mai dezamăgitoare. Pentru că a privit, pasiv, toată lupta poporului împotriva PSD. Absolut pasiv, absolut relaxat. Suporterii lui fiind Dar stai, ce voiai să facă, SĂ VINĂ TĂRICEANU ȘI SĂ APROBE TOT?? Așa că a aprobat tot, ca să nu vină Tăriceanu. Următorul argument a fost Dar vai, nu vrem un președinte ca băsescu, care să nu fie în litera legii.

Și atunci a promulgat toate legile cele absolut ilegale, care i-au încorsetat orice mișcare. După care, logic, s-a mișcat în cadrul legilor deja aprobate. Doar nu o să avem un președinte neconstituțional, nu? A demis-o pe Codruța, pentru că, nu-i așa, așa a zis CC. Doar nu putem să aratăm că nu respectăm CC. Asta după ce s-a căcat pe el timp de o lună, că citim, că chestii. Dar în memoria tuturor cancelariilor europene a rămas ca președintele care a decapitat singura instituție anti mafie din românia.

Iar orbii care îl susțineau l-au susținut și o fac în continuare. Sunt mîndru de președintele meu, consider că a făcut exact ce trebuia, le-a dat șah mat. De fiecare dată le-a dat șah mat de s-au căcat pe noi, scuzați expresia.

Cu susținerea de acum 4 ani, putea transforma guvernarea PSD într-un dezastru. Putea distruge orice fel de inițiativă a mafihoților și o ducea din referendum în referendum, până când se termina. Și îl alegeam, de fiecare dată, la fiecare referendum, doar era salvatorul. Însă, pentru asta, trebuiau coaie. Dar el nu are coaie, le ține în poșetuța roz a lui Carmen.

Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a devenit o mobilă, așa că, practic, văcuța din voluntari va fi plătită să se plimbe și ea pe banii româniei. Măcar știe engleză.

Dar eu, cu Johannis, NICIODATĂ. A fost cea mai mare țeapă de alegere din viața mea. Și sunt, și nu doar eu, convins că de fapt Johannis este omul PSD și au un blat nemernic între ei, tu fă-te că te lupți și noi îți dăm mandatul 2 de președinte. Și nu vreau să contribui la asta.

Du-te matale și mai ia-ți o casă, dă meditații, fă ceva util societății. Dar votul meu NICIODATĂ.