Se dă următorul text.

CCR a admis parțial sesizarea Guvernului cu privire la existența unui conflict juridic de natură constituțională între Executiv și președinte, care a refuzat numirea miniștrilor interimari propuși de premierul Viorica Dăncilă. Prim-ministrul trebuie să vină în Parlament pentru un vot de reconfirmare a noii structuri a Guvernului.

De aici, orice om normal înțelege că Klaus a încălcat constituția nenumind miniștri interimari, Veorika a încălcat constituția nemergând în parlament pentru reconfirmarea votului, datorită schimbării configurației politice. Nu?
Mke.

Veorika

Președintele Iohannis a încălcat Constituția cu cinism și nepăsare, arată decizia CCR, potrivit premierului Viorica Dăncilă, ce-l acuză pe președinte de abuz în ce privește refuzul de a numi miniștrii interimari.

Ea a încălcat constituția nemergând în parlament, ocupată fiind să îl distrugă pe Tăriceanu.

Fifor

Mihai Fifor a afirmat că decizia CCR este o victorie pentru Guvern, care oricum mergea în Parlament, pentru că aceasta a arătat că președintele este obligat să respecte Constituția.

Unde e victoria? CCR, care ESTE PESEDISTĂ nu a putut nici măcar ea să pună batista pe țambal și a arătat că premierul trebuia să meargă în parlament. Unde e victoria?

Barna

Dan Barna afirmă că este rușinos pentru PSD faptul că premierul a amânat prezentarea în Parlament și îl critică pe Klaus Iohannis pentru decizia de amânare a miniștrilor interimari, care „ne arată că tot ce a obținut până acum domnul Iohannis nu a fost decât o amânare, care n-a ajutat la nimic”

Stating the obvious.

KW

Klaus Iohannis a declarat, după decizia CCR, că aceasta nu schimbă cu nimic situația politică a Guvernului. „Constat astăzi, cu satisfacție, că și Curtea Constituțională a României a ajuns, în mod corect și inevitabil, exact la aceeași concluzie pe care o spun de trei săptămâni: Guvernul Dăncilă și-a pierdut legitimitatea și trebuie să meargă de îndată în fața Parlamentului ca să ceară un vot de validare

Constată cu satisfacție că a încălcat constituția. Fără drept de apel. Cere ca decizia CC să fie IMEDIAT pusă în aplicare de Dăncilă, când e vrba de Dăncilă. Când e vorba de el…

Acum, deciziile mele referitoare la punerea în aplicare a hotărârii Curții Constituționale a României de astăzi le voi lua după publicarea și analiza motivării deciziei

Spuneți-mi și mie, poate nu înțeleg eu, cine a câștigat de aici, că din declarații se înțelege că toți au avut dreptate și sunt câștigători. De pierdut, pierdem noi, zi de zi.

E un circ zilnic, care nu spune nimic, ne mișcăm într-o melasă groasă. Toți candidații urlă despre ceilalți că sunt populiști și cam atât. Dacă încerci să vezi vreo ceva de la cei mai importanți 3 candidați, îl ai pe Klaus care nu face, as usual, nimic, așteaptă, așa cum a așteptat 5 ani.

Îl ai pe Barna care este exclusiv reactiv, nu face decât să iasă la rampă să arate uite ce nasol, huo Johannis, huo Dăncilă, dar nu ai nimic, niciun program, nicio o chestie Uite bă, eu, Dan Barna, după atâția ani de Muie PSD, am venit cu următoarele idei. Idei din plop. Da, știu, sunt pe site. Dumbfucks.

O ai pe Viorica care o dă din prostie în prostie, cu broșa ei hidoasă, ultima dudă fiind invitația de a semna acel pact, trimisă lui Ponta de pe mailul lui Dragnea. A scos pactul ăla anti săraci, toată lumea a urlat că e populism și că e în campanie, pentru că, evident, ei nu fac populism și e în campanie.

Serios, vă amintiți vreun moment în care să fi avut niște candidați atât de evident slabi și fără niciun fel de miză? Pute totul a blat și lipsă de miză. KW o arde culeanu, trăgând de timp și ignorându-l pe Barna, sperând că ajunge în turul 2 Veorika și, oricum, după sondaje, are șanse să iasă chiar din primul tur, Veorika știe că poate, cel mult, să ajungă în T2, iar Barna chibițează mărunt pe tușă, pentru că, pe ei, îi interesează alegerile de la anul, nu gluma de acum.

Și noi ne-o luăm, an de an, alegeri de alegeri.