Scriam mai demult despre Candy Crush Saga și despre cum am reușit să renunț să îl joc, pentru că mă obligă să plătesc, dacă vreau să continui să joc. Dacă vă interesează, da, chiar nu l-am mai jucat de atunci, l-am șters din telefon, pa și la revedere. Am înțeles că cei de la king.com, realizatorii jocului, s-au tăvălit pe jos de durere, nu mai terminau ziua cu încasări rotunde, de 3 milioane de dolari pe zi, numai din cauza mea.

Între timp am descoperit alt joc, Real Racing 3 (android și iOS). Da, are și el in-app purchase, ca la candy crush. Doar că, spre deosebire de CC, la RR3 poți să avansezi și fără a da bani. Ok, eu am cheltuit deja vreo 50 de lei, ca să îmi aranjez un BMW, dar, dacă aș fi avut răbdare, puteam să o fac și fără a da nici un ban, doar ar fi durat mai mult.

Aici este ideea cea măreață. Nu mă obliga să îți dau bani, pentru că nu îți voi da. Nici o aplicație de telefon nu merită efortul de a te supune unei obligații. Dă-mi OPȚIUNEA de a cumpăra lucruri, în loc de a munci pentru ele. Și atunci voi băga bani. Acum stau pe gânduri dacă să dau 330 de lei pe un lamborghini.

PS: Domnii Patrick Andre de Hillerin și Lorand Minyo sunt rugați să o lase mai moale, că aș vrea să îi mai și bat puțin.