Concurs cu premiu un Samsung Galaxy S3

Iubesc ploaia.Nu sunt neapărat romantic. Nu mă dă pe spate un apus de soare, mi se fâlfâie intens de nevoia de a prinde răsăritul pe plajă la Costinești, mă enervează florile și sunt maxim de misogin (exceptând atunci când e vorba de soția mea, căreia îi spun zilnic că o iubesc și, în suflet, îi sunt maxim de recunoscător că s-a uitat la mine acum 10 ani).

De aceea poate vi se va părea teribil de ciudat că eu, grasul misogin, iubesc ploaia. Nu alergatul în tălpile goale, în timp ce stropii mari și reci îmi răcesc coloana vertebrală, făcându-mă să mă gândesc la o gripă rebelă. Nu.

Iubesc ploaia atunci când sunt în casă și o privesc cum izbește pervazul ferestrei, lăsând lacrimi lungi de nor, ce se târasc alene în jos. Probabil iubesc ploaia pentru că plânge. Sau poate pentru că îmi place să o savurez din casă, simțindu-mă protejat și departe de intemperii. Sau poate pentru că reprezintă feminitate, fertilitate, bogăție.

Poate pur și simplu se revoltă romanticul îmbâcsit din mine, cel pe care l-am îngropat demult de tot, când încă îmi păsa, iar ploaia îi șterge colbul de pe umeri, lăsând să se scurgă bălți de frică, remușcări și răni, bălți ce se încolăcesc în jurul tălpilor, încercând, cu o ultima forțare, să tragă în adânc un ego poate prea obosit pentru o lume prea alertă.

Iubesc ploaia.

In perioada 14-24 februarie, in cele 10 zile de iubire dintre Valentine’s Day si Dragobete, AQUA le propune utilizatorilor de Instagram sa isi arate dragostea. Dragostea inseamna sa le porti de grija celor dragi, asadar vrem ca cei care participa la acest concurs sa ne demonstreze printr-o imagine cu filtru :)

Mecanismul concursului este foarte simplu: toti cei care vor sa se inscrie in concurs vor uploada o fotografie pe Instagram folosind hashtag-ul #stropdeiubire care sa surprinda ceva/pe cineva drag de care au grija si o sticla de AQUA Carpatica.

Sunt putine reguli:

– Urmareste-ne pe Instagram: aquacarpatica

– Fotografiaza sau uploadeaza pe Instagram folosind tagul #stropdeiubire. In fotografie trebuie sa apara o sticla de AQUA Carpatica si obiectul/persoana/locul pe care il/o iubesti. Mai multe fotografii, mai multe sanse!

– Poti urmari toate postarile cautand pe Instagram hashtag-ul #stropdeiubire, dar si pe aplicatia noastra de pe Facebook.

Vom alege 3 castigatori care vor primi cate un premiu. Punem la bataie 3 premii:

premiul I – un smartphone Samsung Galaxy S3, pentru cea mai frumoasa fotografie,

premiul II – apa cu dragoste pentru 6 luni,

premiul III – apa pentru 2 luni.

Concursul se va incheia de Dragobete (24 feb), sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Aici gasesti regulamentul complet.