Ioana Stăniloiu e partenera de sex a lui Remus Cernea, fostul om politic băgat în parlament de PSD, după care devenit independent. Normal, luând contact măcat o dată pe zi cu marele om de stat, Ioana Stăniloiu s-a infectat și ea de politică și a devenit, nu-i așa, om femeie politică, cu tot felul de luări de poziție și opinii.

O avem în poză pe Ioana Stăniloiu protestând împotriva faptului că oamenii o discriminează pe o mică târfuliță din voluntari,Corina Bogaci, ajunsă deputat pentru că este nepoata lui Pandele, primarul din Voluntari.

Nenorocirea este că aceia care judecă în funcție de aparențe sunt de arătat cu degetul și nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu și atât. Nu avem alte informații despre caracterul ei, despre calitatea ei umană, despre potențialul sau viziunea ei în politică. Dar cei care au atacat-o au făcut-o pe baza prejudecăților.
Pe langa sâni, zic unii, nu are studii superioare și note bune la bac pentru a fi în parlament. O afirmație care arată cât de informat și deștept este criticul.
A presupune că în democrație există criterii meritocratice ca în tehnocrație, arată ce știe comentatorul respectiv despre democrație.
Pentru cultura generală, singurul criteriu este să ai minim 23 de ani!
De ce? Au existat laureați ai premiului Nobel care au susținut uciderea unor minoritați și de aceea nu contează diploma sau cum arăti fizic. Contează ce spui și ce faci!
Alta bună: nepotism.
Nepotismul este atunci când familia te pune într-un post din administrație. Dacă ești cu toată familia pe liste și lumea te votează, e problema cetațenilor care votează astfel de candidați.
Pun pariu că mulți care au votat PSD acum o critica dar, de fapt, ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o.

Practic, infectata lui Remus a scuzat-o complet pe pațachina lui Pandele, pe motiv că e femeie și are țâțe. În rest, totul este scuzabil, analfabetismul, nepotismul, lipsa oricărei valori, pentru că e femeie și are țâțe.

Știți de ce l-am urât pe băsescu din secunda 1 și pe toata clica sa mizerabilă? Pentru că erau aroganță. Hoți, gunoaie, toți penali, dar plini de aroganță.

Știți de ce acum românia îi detestă pe cei care au pierdut alegerile? Pentru aroganță. Exceptându-l pe Cioloș, toți, dar absolut toți au puțit de aroganță. Toți și-au îndreptat mesajul spre clasele superioare, toți vorbeau de pe scara unde se autococoțaseră, plini de autosuficiență. Toți, ca și Ioana Stăniloiu, s-au concentrat pe segmentul de oameni care achiesa la aceleași valori, omițând existența altor oameni, în afara bulei lor, că tot e vorba să se discute despre bula personală.

Trist.