Atunci când ești o celebritate online, ai și avantaje, nu doar dezavantajul de a da autografe pe sâni fierbinți de domnișoare reci. Sau invers. În fine.
Avantajul e că lumea simte nevoia să te contacteze, să îți spună păsurile și durerile, să comunice, dându-mi, precum lui Socrate, doza zilnică de cucută.

ilie-traian-victor-ponta-erou

De exemplu, domnul Ilie Traian, un tânăr de peste 60 de ani (bănuiesc) și membru într-un grup de adorare a lui Victor Ponta, a ținut neapărat să îmi explice că el și cei ca și el nu sunt analfabeți și că vor vota cu, citez, victor ponta psd.!

De ce oare a vrut domnul Ilie Traian să îmi transmită acest mesaj? De ce mie, un umil scrijelitor de peniță în meandrele internetului? De ce să nu se ducă pe pagină la Nicu Șordan, de exemplu? Sau la Cioloș? Sau la Clotilde? Cu ce sunt eu deosebit față de ei?

În altă ordine de idei, un alt votant de PSD îmi zicea ieri că m-a cumpărat UBER, de aia nu mai scriu despre UBER și problemele lor, că de ce mă iau doar de șoferii UBER, de ce nu mă iau și de companie?
Mare e grădina internetului și multe proaste au populat-o, făcând sex neprotejat, de proastă calitate, cu niște untermenschi și dând naștere celor pe care îi vedeți astăzi numiți milenials sau, cum zice Manafu, perenials, că milenials deja s-a deteriorat.