M-a triggăruit masiv o chestie recentă de pe facebook, la postarea unei prietene care și-a dat demisia din USR.

Știți ce mi-a dat cu trigger? Comentariul, acum șters, al unui coleg de partiduleț, foarte arogant, care îi ura sănătate și drum bun, pentru că în USR nu a exista niciun abuz, totul a fost perfect legal.

Efectiv am simțit cum îmi crapă capul. Adică, nici nu au venit încă alegerile alea de la care candidatul diaspora a fost scos din joc, deși a fost votat de diaspora, pentru că nu i-a plăcut lui Barna că omul avea opinii.

Nici nu au venit alegerile unde candidează secretara lui Barna, cea cu genunchi juliți, pusă în locul lui Goțiu, pentru că, citez, Goțiu și-a făcut treaba, acum avem nevoie de suflu nou. Și deja, gata, uităm?

Nu uităm, stimați USRPLUSiști. Și nu uităm nici setea asta de dreptate, de fără penali, de integritate masivă, dar întotdeauna integritatea să fie la alții, la noi integritatea e okeish, domnul Barna poate avea pete negre, doamna Barna poate lua salariu din compania țâță de muls a statului, alții, alții să fie integri.

O știți pe Simona Spătaru? Nu o știți. Simona Spătaru, șefa USR-PLUS Sectorul 4, este și candidata USRPLUS la Senat. Doamna Spătaru susține, ca tot useristul, fără penali, integritate și alte chestii. Doar că doamna Spătaru este la zi cu integritatea, doar că a altuia, a ei este extrem de alb-gălbui.

Citiți în linkul de mai sus asocierea dintre șefa USRPLUS sectorul 4 cu un tip mai mult decât gri, un om cunoscut pentru asocierea sa cu granguri PSD

Potrivit documentelor citate, prin intermediul lui Cătălin Nechifor, Ovidiu Florin Mutescu, administrator al SC Anivo’s SRL Vicovu de Jos, județul Suceava, ar fi exercitat presiuni asupra angajaților administrației publice județene pentru impunerea societății comerciale pe care o reprezintă ca operator economic agreat pentru derularea de contracte de proiectare și consultanță cu CJ Suceava sau cu administrații publice locale din județ.

Sau pentru faptul că a făcut parte din SRI

Despre Mutescu, publicația Atacul scria că “până la începutul anilor 2000, a activat în cadrul structurilor Serviciului Român de Informații

Ce spune doamna Simona Spătaru despre fostul ei partener de firmă?

În ciuda celebrității naționale a lui Ovidiu-Florin Mutescu, asociata sa, Elena-Simona Spătaru (nimeni alta decât actuala candidată a USR-PLUS la un loc în Senat și fosta candidată din partea aceluiași partid la Primăria Sector 4) habar nu avea cu cine se asocia. Potrivit unui răspuns al Simonei Spătaru, la solicitarea Newsweek România, Mutescu era un necunoscut pentru actuala candidată a USR-PLUS: “Am avut calitatea de asociat în SC Intelrom Proiectare & Consultanță SRL pentru o perioadă de 6 luni, apoi am cesionat părțile sociale. Nu cunosc detalii, ca cele menționate de dvs, despre asociații societății.

Stau și mă întreb, ca om simplu și relativ integru, fără activitate în domniul SRI, cum adică faci o firmă 50/50 cu un tip despre care nu știi nimic? Ne vedem pe stradă și facem o firmă împreună? Care e relația care a dus la asocierea noastră în a căștiga niște zeci de mii de lei pe lună? Pentru că eu, deși am avut firmă cu partener (lucru care nu se va mai întâmpla vreodată), iar câștigurile erau mult mai mici, știam cam totul despre partenerul meu, cel care avea dreptul la 50% din veniturile muncii pe care o depuneam.

Singurul mod în care aș face o firmă cu un necunoscut ar fi ca acel necunoscut să aibă o acoperire pentru matrapazlâcurile pe care le face, eu să primesc niște bani pentru faptul că devin fațada operațională a firmei, să îmi iau banii și să dispar, după ce se termină totul. Ciudat, nu, că tocmai așa se desfășoară lucrurile în acest caz?

Iar doamna Spătaru nu se oprește aici. Ea este avocatul care a reprezentat în instanță firmele prin care Firea fușerea bani publici pentru clienții politici. A reprezentat firma care a vândut tabletele pentru care Tudorache de la S1 va fi arestat dacă nu găsește 1 milion de euro din salariul de primar. E o listă lungă cât o zi de post de activități ale Doamnei Simona Spătaru, activități care contrazic orice chestie legată de integritate, fără penali și altele, nu are sens să o pun aici, citiți pe Newsweek (care este, în continuare, o fițuică pesedistă, dar facts are facts)

Ce voiam să spun când am început să divaghez atât de elegant?
Da, voiam să spun că USRPLUS ne cere să îi votăm pe bază de integritate și oameni noi, dar, de fapt, bagă la înaintare eșalonul doi din aparatul de smântânit statul român, indiferent de cine ar fi fost la putere. Nu sunt penali, pentru că nu au fost niciodată închiși, alții au fost băgați în față, în schimb, integritate? Hai, să fim serioși…

Iar Barna, omul care a îngropat USR și Cioloș, omul care a dat românia în brațele PSD, se ocupă de imagini publice jenante. Cum, nu știați clipul cu Cioloș și compania, Cioloș cu pălăria aia de moșier care simte cum i se transformă sângele în albastru, și distrug un câmp cu plugurile, ca să ne arate mesajul acela minunat, de care nu ține nimeni cont? Păi AȘA ÎNCEPE REVOLUȚIA BUNEI GUVERNĂRI! Bro, mai penibilă chestie decât aia nu este nimic, cel puțin în ultimul an.
Nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.