După anunțul imbecilului de la Cotroceni, cu starea de urgență, dar urgență nu fix acum, ci luni, căutările pe google au explodat, pentru că nimeni nu știa ce presupune starea de urgență și la ce folosește. Autoizolații mei, calmați-vă sânișorii.

Stare de urgență, în românia, înseamnă că guvernul PNL va putea cumpăra discreționar ce dorește, cum dorește, când dorește și la ce preț dorește, fără să dea socoteală nimănui, atât și nimic mai mult. Socoteala a fost simplă.
Nu mai putem avea alegeri anticipate, iar alegerile din toamnă deja PNL le-a pierdut. Prin urmare, baronii PNL trebuie mulțumiți, iar această criză le permite să fure în câteva luni cât ar fi furat pe timp de 4 ani.

Toate lumea e mulțumită, Johannis primește acea a 6 a casă pe care și-o dorește și pază SPP pe viață, PSD primește românia încă 4 ani, suntem bine. Plus, să nu uităm, o mână spală pe alta, cu siguranță și baronii PSD vor primi niște ciozvârte de la bogata masă care se apropie.

Ca idee, CEO-ul de la Terapia Cluj Napoca a zis că nimeni nu l-a contactat pentru fabricarea vreunui medicament, deși au capacitatea de a produce orice este necesar. Prin urmare, să vedeți cât spirt o să vândă frații Micula, să își mai ia Victoraș un mic Bugatti cu care să meargă să repete clasa a 12 a de 6 ori.

Triste vremuri trăim. Debusolante și triste. În toată lumea, în toată europa, există un val de luptă comună, un val de solidaritate. Doar românii, genetic, sunt programați să fure. Și fură, frate, fură.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.