Mai țineți minte când Nicu Șordan a pierdut alegerile pentru că voluntarii USR de la secția de votare au plecat în grup la concertul Maroon 5? Serios, nu e de râs, dacă nu mă credeți, căutați pe internet, că e fapt real, declarat de însuși Nicu.

Ai zzice că e un fapt singular și se datorează ghinionului. Dar nu e, pentru că, în USR, totul e la fel. Iată mesajul primit de Sorin Camner, când a dorit să se înscrie în USR.

Floriana Ene
10:29 AM (35 minutes ago)
to me
Buna ziua, Multumim mult pentru interesul dvs. As dori sa va informam ca in perioada iunie-august, datorita concediilor nu se mai fac recrutari. Incepand cu luna septembrie o sa reincepem perioada intalnirilor si totodata a recrutarilor. Veti fi notificat prin e-mail cu toate detaliile. Va asteptam cu drag la intalnirile noastre! O vara minunata! Floriana Ene (coordonator HR).

Vă dați seama de câtă îngustime proletară suferă ăștia? Singurul loc unde se pune cheia în cui dacă angajatul pe post e în concediu sunt instituțiile de stat. Dar iată, se poate și mai rău de atât. A plecat ăla de la USR care dă ștampila de accept în concediu? Nasol, 2 luni nu se mai întâmplă nimic.

Da, da, știu, e normal, oamenii muncesc și sunt diferiți. Sunt pe dracu, o adunătură de lepre cu apucături de hipsterova. Cum bă să pui pe hold înscrierile în partid, pentru că partidul e în concediu?

Se răsucește Ion Iliescu în mormânt…

Via Conu Alecu