Deputatul USR, Tudor Pop și membru al Biroului Municipal București, a scris luni seară în forumul intern de discuții Poiana lui Iocan că la ședință s-a discutat și despre noul partid.

Iată ce a scris Tudor Pop:

”Am aflat aseară că Nicușor are un partid de rezervă, Uniunea Forțelor Locale, înființat în urmă cu șase luni. Nu la inițiativa lui Nicușor, care a fost ușor fâstâcit cand a fost întrebat. Deci discutăm despre un candidat independent, o parte din colegi clamează că ei sunt loiali USR si îl susțin pe Nicusor Dan, dar în tot acest timp se coace un proiect politic separat. Făra comentarii”.

Nici nu și-a lansat Vlad Voiculescu candidatura bine și gata, au și început să apară dezvăluirile despre Nicușor Dan. Începem cu ceva ușor, cică și-ar fi făcut partid, în loc să stea să plângă la mila lui Dan Barna, lucru absolut intolerabil.

Din moment ce a început, așteptăm cu inteles dezvăluirile ulterioare, să aflăm afacerile sale oneroase cu meditații la matematică, să aflăm despre cum de fapt șantaja primăria bucureștiului pentru bani și alte lucruri grave care, foar întâmplător, îi vor deschide lui Vlad Voiculescu drumul spre candidatura USR-PLUS și șu Gabi Sârmuliță drumul spre un al doilea mandat de primar.

Nu, serios, există cineva care se îndoiește că Rise vor găsi din nou o valiză pe câmp, de data asta cu demascarea acestui dușman al poporului?
Că eu nu.