Nu știu exact ce să zic despre vestea asta minunată. Adică, cel puțin pentru mine, care îi folosesc ca persoană juridică, plăți online și retrageri ocazionale de la bancomat, nu mi se pare vreo mare schimbare. Cat timp am de scos maxim limita zilnica a unui bancomat, adica 10 000 de lei. Daca vreau mai mult, ce fac, scriu acasa?

Problema e că mișcarea asta sună foarte tare ca mișcarea ING, de acum 2 ani, când au distrus tot ce era bun în banca aia, au dat afară toți oamenii și s-au poziționat drept bancă online, motiv pentru care, după zbateri fundamentale, le-am dat jet și încă mă bucur și acum de decizia asta.

Pentru mine, singura problemă a Raiffeisenului este că tranzacțiile online de la PC le faci doar cu token, tokenul este o mizerie depășită de ani, e un real efort să bagi de vreo 3 ori codurile alea de 8 cifre sau câte sunt, mă simt ca în epoca de piatră și mă feresc cât pot de mult să îl folosesc. Aplicația de mobil este și ea veche și vai de mama ei, plăți faci doar dacă ai predefinite chestii, alea le predefinești doar de pe desktop, ca să folosești tokenul și tooot așa.

Una peste alta, sunt relativ mulțumit de ei și chiar nu aș ști spre ce să mă îndrept, dacă ar trebui să o schimb. Evident, știu că nu banca transilvania, dar, în rest…dunno.