madalina dumitru

Pe Hotnews apare
un apel către Johannis al unui anume Gabriel Andreescu, autor al unor cărți pro urinoterapia de la MISA, apel în care respectivul cere grațierea tipului care s-a sustras în ultimii 12 ani justiției române, domnul practicant de sex cu minori, Grigore Ghiboluț.

Știu că ați uitat despre ce e vorba, citiți aici de ce a fost condamnat și citiți și câți minori de fapt erau acolo, justiția eliminând cauzele din cauza unor chițibușuri drăguțe, gen da, a făcut sex cu ea, dar de fapt nu era viol. Iar aceștia erau de fapt minorii despre care se știe. Nici măcar nu vreau să mă gândesc câți copii a distrus stimabilul yoghin.

În fine, nu asta e problema, domnul Bivolaru oricum e prea bătrân și decrepit ca să mai conteze faptul că e pedepsit sau nu, nici măcar pușcăriașii nu violează pensionari, plus că probabil i-ar plăcea, și-ar redescoperi chackerele fundamentale.

Interesant e cum apelul acesta grațios la grațiere este publicat sub forma unui articol publicitar. Articol finanțat de către o agenție, din ce văd eu, și anume Smile Media. Numai mie mi se pare extrem de ciudată situația? Adică un apărător al drepturilor consumatorilor de urină violatori de copii face un apel la grațiere, apel publicat sub forma unui articol plătit pe o platformă cunoscută pentru faptul că în fiecare ciclu electoral își schimbă orientarea politică în funcție de cel ce plătește mai mult? Bine, e cunoscută și pentru furturile de pe internet, dar deja asta nu mai pasă nimănui.

Serios, nu reușesc să găsesc logica. Și nu, faptul că e marcat cu P nu înseamnă că hotnews are vreo deontologie sau ceva, ei publică manipulări de toate genurile în fiecare zi, pe bani, fără să menționeze nimănui că articolele sunt plătite de diversele grupări din jurul lor. Înseamnă că cel ce a plătit a dorit ca articolul să fie marcat drept publicitate.

Adică…

hotnews