Deci lume, ţineţi-vă bine, să nu leşinaţi de emoţie.
Vestitii cercetatori britanici, acei cercetatori care au descoperit printre altele si ca femeile frumoase fac sex mai mult şi că bărbaţii care o au mare au mai mult succes la femei, au mai descoperit o chestie.

Copiii care învaţă de mici ce e sexul, cum vin copiii şi ce trebuie să faci pentru contracepţie, fac sex mai devreme decât cei ce sunt învăţaţi despre abstinenţă, iar Mediafax a ţinut neapărat să mă informeze despre asta. Brusc, am simţit că lumea mea se luminează. Deci de aia avem noi gravide de 9 ani, pentru că ai noştri au decis că trebuie să îi învăţăm din grădiniţă despre cum se face sexul şi cum se pune prezervativul.

Eu aş fi extrem de curios dacă la farmacie i s-ar vinde unui copil de 5-6 ani prezervative. Adică ar fi de filmat moaca farmacistei pusă în faţa acestei dileme. Pentru că săraca femeie nu ar şti care din legi să o urmeze. Acea recomandare UE, care ne spune că trebuie ca încă din grădiniţă să ne învăţăm copiii despre sex, sau legea aia care spune că nu poţi să vinzi baloane copiilor sub 7 ani, că e pericol să se sufoce?