idiocracy3

Deci cât de limitat să fii să achiesezi la mistificarea penalului de Ghiță? Și pur și simplu să nu observi timelineul, cu Ghiță care se autodenunță, moment în care apare celălalt penal, Băsescu, care confirmă și cu gunoaiele alea de la miliția spirituală, care decid ei că da, cu siguranță Koveși a plagiat.

Deși ei nici măcar nu au văzut lucrarea femeii. Deși sunt atât de cretini încât au declarat că Codruța Koveși a plagiat de la Codruța Lascu. Deși…

Și totuși, hoarde de imbecili spălați pe creierele alea netede care au preluat ideea și urlă pe baricade. Ei fiind niște analfabeți cu patent. Cărora le curge scuipat din gură dacă se concentrează mai mult de 10 secunde la ceva.

Dar știți ceva? Mă bucur cum nu m-am bucurat de mulți ani. În sfârșit, după atâta timp, mă pot lupta pentru ceva cu inima deschisă. #gocodruta, #gociolos sunt semnele de care aveam nevoie ca să mai pot spera. Că încă există oameni, nu doar gunoaie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.