ELISABETA-LIPA-SARAPOVA-MELDONIUM

Doamna ministru al sportului, fosta lopătăreasă Elisaveta Lipă, SUSȚINĂTOAREA bătăilor în antrenamente, cea care amenință voalat sportivii ce dezvăluie abuzurile la care sunt supuși, după ce a intrat pe funcția de ministru, a spart, la propriu, bugetele tuturor sporturilor din românia, pentru că, se știe, era ultra finanțate, cu o singură excepție. Bărcuțele, canotaj și kaiak canoe, unde a suplimentat bugetul la modul masiv, de ajunseseră și cei din echipa de ping pong să se gândească la o carieră în sporturi de apă, la ce bani se învârteau acolo.

Toti componentii loturilor de kaiac canoe din Romania, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu Meldonium.

Pe lista sportivilor dopati de la kaiac-canoe nu se afla doar cei opt calificati la Rio, ci toti componentii loturilor masculine si feminine, transmite TVR, care precizeaza ca va ramane acasa si atleta Daniela Stanciu, care a fost depistata cu aceeasi substanta.

Înțelegeți?
TOȚI sportivii români pentru olimpiadă erau dopați (bolnavi de inimă) precum Șarapova. TOȚI. Fără nicio excepție, TOȚI. Atât de valoros e sportul condus de Saveta Lipsă, încât absolut toți membrii sunt dopați. Acum, la modul serios, ce am putea înțelege? Că ministrul sportului patronează o organizație de dopaj? Pentru că astea nu sunt excepții, când toată echipa de kaiak e dopată, aici este ceva organizat și finanțat de sus, că meldonium ăla nu se procură de la Helpnet sau Sensiblu, fără rețetă.

Oare doamna Lipă a luat și ea meldonium de-alungul îndelungatei sale cariere, pe vremea când nu era interzis, mai exact când încă nimeni nu se prinsese că potențează performanța sportivă? Oare de asta a patronat acest dopaj în masă?

E posibil ca Elisabeta Lipă să fi știut că sportivii din sportul său favorit, cel pe care l-a finanțat discreționar față de alte sporturi, sunt toți dopați și pasibili de suspendare?

E interesant de urmărit ce se întâmplă mai departe și ce adjunct de mână stângă al vreunui doctor de club va fi găsit vinovat și suspendat vreo 6 luni din orice competiție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.